کد خبر:۱۱۰۰۸۱
در ادامه موج اعتراضات نشات گرفته در تونس
دولت الجزاير از مردم خواست در تظاهرات امروز شرکت نکنند
مقامات الجزایر از مردم این کشور خواستند به درخواست گروههای مخالف دولت برای شرکت در تظاهراتی که قرار است عصر امروز، شنبه در این کشور برگزار شود، توجهی نکنند.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از «بي. بي. سي» عربي، دولت الجزایر از مردم اين كشور خواست در تظاهرات شرکت نکنند.
به گزارش تلویزیون «بی. بی. سی» عربی، مقامات الجزایر از مردم این کشور خواستند به درخواست گروه های مخالف دولت برای شرکت در تظاهراتی که قرار است عصر امروز، شنبه در این کشور برگزار شود، توجهی نکنند.
حزب تجمع برای فرهنگ و دموکراسی که این تظاهرات را سازماندهی می کند، خواستار اصلاحات سیاسی و آزادی صدها نفری شده است که در یک ماه گذشته به جرم آشوبگری و شرکت در تظاهرات و اعتراضات بازداشت شده اند.
شمار زیادی از مردم الجزایر در یک ماه گذشته، بخصوص پس از براندازي حكومت بن علي در تونس، در اعتراض به بالا بودن قیمت مواد غذایی تظاهرات کرده اند که گاه به آشوب و درگیری با نیروهای امنیتی انجامیده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰