کد خبر:۱۱۰۱۳۵۰
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان:

۳۰ شناور مغروقه در سواحل شرقی اروندرود شناورسازی شدند

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان از آغاز عملیات شناورسازی ۳۰ فروند شناور مغروقه، فرسوده و چوبی در سواحل شرقی اروندرود خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کامبیز مالکی‌زاده مدیر بنادر و دریانوردی آبادان عصر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: مغروقه‌های چوبی مذکور به علت فرسودگی در محدوده اسکله‌های تجاری بندر اروندکنار، بندر و اسکله شیلات و بازار ماهی آبادان قرار دارند و در این نقاط رها شده‌اند.

وی افزود: برای شناورسازی و خارج کردن این شناور‌های فرسوده و چوبی، با مقام‌های قضائی هماهنگی‌های لازم صورت گرفته و ۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان بنادر و دریانوردی برای شناورسازی این مغروقه‌ها اختصاص یافته است.

مالکی‌زاده ادامه داد: با شناورسازی این مغروقه‌ها علاوه بر فضاسازی و توسعه اسکله‌ها نیز امکان پهلوگیری ایمن شناور‌های صیادی و باری در اسکله‌های بنادر آبادان و اروندکنار فراهم خواهد شد.

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان عنوان کرد: امید است خارج سازی این شناور‌های مغروقه تا پایان سال جاری به اتمام برسد و یکی از مطالبات صیادان منطقه محقق شود.

پس از پایان جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه جمهوری اسلامی ایران، دست کم ۱۲۰ فروند شناور مغروقه در آبراه اروندرود با هدف بهبود ضریب ایمنی کشتیرانی در این آبراه بین‌المللی خارج شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار