آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۲۸۱۷

رسیدگی به مشکلات انتظامی مردم تهران در مرکز ۱۹۷/ پیامک‌های ناظر یکی از دلایل عمده مراجعات

رئیس پلیس پایتخت گفت که یکی از بیشترین مراجعات در دیدار مردمی امروز مربوط به پیامک‌های ناظر یک بود که پلیس نیز به مناسبت هفته فراجا از جایگاه رأفت اسلامی در این خصوص اقدام کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، همزمان با هفته فراجا، سردار عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس پایتخت به همراه شماری از معاونان خود و روسای پلیس‌های تخصصی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ حاضر شده و به سوالات مردم پاسخ داده و به مشکلات آنان رسیدگی کردند. در این دیدار مردمی که تا ظهر امروز به طول انجامید، سردار علی، ولی پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای پایتخت، سرهنگ یوسف داورجمال، رئیس بازرسی پلیس راهور تهران بزرگ و جمع دیگری از فرماندهان و پرسنل پلیس پایتخت نیز حضور داشتند.

سردار محمدیان در پایان این دیدار با حضور در جمع خبرنگاران دراین باره گفت: پلیس خود را خدمتگذار مردم می‌داند و هر چند وقت یکبار نیز هر یک از فرماندهان در مرکز ۱۹۷ حاضر شده و به مشکلات مردم رسیدگی می‌کنند. ما تلاش داریم تا در این دیدار‌ها تا جای ممکن مشکلات مردم حل و فصل شود.

وی با بیان اینکه پلیس یکی از دستگاه‌هایی است که بیشترین ارتباط را با مردم داراست، گفت: از این رو ارتباط بدون واسطه با مردم بسیار موثر و راهگشا خواهد بود. البته در تمام ساعات شبانه روز نیز سامانه ۱۹۷ پلیس، پلی ارتباطی میان مردم و فرماندهان پلیس است که از طریق آن می‌توان انتقادات، پیشنهادات، تقدیر و ... را نسبت به عملکرد پلیس منعکس کرد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه مرکز ۱۹۷ برای بررسی و دریافت گزارشات شهروندان درباره عملکرد پلیس ایجاد شده است، گفت: در واقع همانطور که گفتم شهروندان می‌توانند از طریق این مرکز و سامانه تلفنی ۱۹۷ نسبت به عملکرد همکاران ما تقدیر و تشکر یا انتقاد و شکایت داشته باشند. همچنین این مرکز، بستری برای دریافت پیشنهادات شهروندان درباره موضوعات انتظامی سطح شهر تهران است.

وی افزود: به مناسبت هفته فراجا امروز بخش زیادی از شهروندان به مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ مراجعه کردند. مشکل اغلب مراجعه‌کنندگان مربوط به پیامک‌های ناظر یک بود، ما اگرچه امروز به مناسبت هفته فراجا از جایگاه رأفت اسلامی اقدام کردیم، ولی طبیعتا در آینده به این صورت نیست و این اتفاق به دلیل مناسبت هفته انتظامی بوده است و امیدواریم شهروندان با رعایت قانون دیگر نیازی به این‌گونه مراجعات نداشته باشند.

محمدیان درباره علت سایر مراجعات شهروندان به مرکز ۱۹۷ نیزگفت: باقی مراجعات مربوط به تخلفات راهنمایی و رانندگی و درخواست تخفیف یا اعتراض بوده است. همچنین در حوزه مبارزه با مواد مخدر گزارش‌هایی دریافت شد و قول اکید به شهروندان داده شد که در اسرع وقت به این موضوعات رسیدگی می‌شود.

محمدیان درباره اینکه چه تعداد از مراجعات و تماس‌های شهروندان در حوزه پلیس فتا بود، گفت: پلیس فتا یک مرکز فوریت شبانه‌روزی دارد و گزارشات بخش زیادی از جرایمی که در فضای مجازی اتفاق می‌افتد، در طول ۲۴ ساعت توسط این مرکز دریافت می‌شود. درباره رسیدگی به جرایم سایبری مساله زمان بسیار مهم است، به همین دلیل، معمولا مراجعه‌کنندگان اندکی در این حوزه به مرکز نظارت همگانی می‌آیند، اگرچه امروز مراجعاتی نیز در این زمینه داشتیم.

وی با بیان اینکه امروز به ده‌ها تن از مراجعان حضوری و تلفنی تماس داده شده و به مشکلات آنان رسیدگی شد، گفت: برخورد با سرقت، برخورد با معتادان متجاهر و جرائم مرتبط با موادمخدر، برخورد با اراذل و اوباش و ... از جمله مهم‌ترین مواردی است که مردم در راس انتظارات خود از پلیس مطرح کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۳:۴۸
سلام چرا بازرسی با تمام قدرت جلوی این پلیسهای راهور و کلانتری را نمیگره سرقت گوشی داریم زمانی که کلانتری مربوطه باخبر میشه با بد رفتاری و تهدید مانع ادامه روند کار میشن و پلیس راهور هم که دیگه شورش را در اورده هرکس پول نقد داشته باشه موتورش را درجا ازاد میکنن ولی مابقی باید توقیف بشن به هیچ حرفی هم توجه که نمیکنن هیچ مسخره بازی هم در میارن به خدا اگه من خودم را میگم اگه میدانستم روزگار این طور میشه و پلیس بجای حمایت شاکی از مجرم حمایت میکنه بیخود حدود سه سال عمرم را در منطقه جنگی تلف نمیکردم و یا برادرم هم الان زنده بود نه همراه شهدای گمنام دفن شده باشه حداقل دلم نمیسوخت که تیر و ترکش و اسارت و شهید شدن برای یک سری و یکسری پا روی خون بزارن و ظلم کنن.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار