آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۳۷۷۵
فیروزآبادی در افتتاحیه مرکز فناوری و نوآوری‌های توانبخشی شهید فیاض‌بخش مطرح کرد:

مراکز هم آوری و نوآوری محل تلاقی دانش و دستاورهای علمی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: در حوزه توان بخشی، تا بشر زنده است، فرصت خدمت کردن و کار کردن و ایجاد اقتصاد وجود دارد که بسیار موقعیت بزرگی است.

مرکز فناوری و نوآوری‌های توانبخشی شهید فیاض‌بخش/مراکز هم آوری و نوآوری محل تلاقی دانش و دستاورهای علمیبه گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ مرکز فناوری و نوآوری‌های توانبخشی شهید دکتر فیاض‌بخش با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری افتتاح شد.

مرکز فناوری و نوآوری‌های توانبخشی توسط صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی تجهیزات پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است.

این مرکز جهت حمایت از استارتاپ‌ها و فناوران حوزه توانبخشی راه اندازی شده و به ارائه خدمات مالی، استقرار، منتورینگ، آموزش و مشاوره به تیم‌ها و خدمات شتابدهی آن‌ها می‌پردازد.

 استفاده از تجربه در جهت تولید فناورانه

روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه مرکز فناوری و نوآوری‌های توانبخشی شهید دکتر فیاض‌بخش اظهار داشت: حوزه‌هایی در آموزش عالی وجود دارند که نمی‌دانیم باید باید با آن‌ها چه کنیم. یعنی از ابتدا به اشتغال آن‌ها فکر نشده است.

او در ادامه گفت: در برخی از موارد مانند حوزه توان بخشی و سلامت، آموزش و تحقیق در بطن زندگی مردم نشسته است. در حوزه توان بخشی، تا بشر زنده است، فرصت خدمت کردن و کار کردن و ایجاد اقتصاد وجود دارد که بسیار موقعیت بزرگی است. این حوزه  بازار گسترده‌ای در حوزه فناوری و نوآوری دارد. همچنین  ظرفیت بزرگی در حوزه بازار تقاضای فناوری توانبخشی وجود دارد و باید در این زمینه از استارتاپ‌ها حمایت کرد.  

وی افزود: ما در کشور حوزه‌های علمی متعددی داریم و اگر منصفانه بخواهیم، نگاه کنیم در حوزه سلامت با سرمایه‌گذاری که در چهار دهه اخیر اتفاق افتاده است، ایران جزو کشور‌های سرآمد و مطرح دنیا محسوب می‌شود. توان علمی مناسب، تجربه گسترده و استعداد‌های بی‌نظیر همگی می‌توانند برای استفاده در جهت تولید فناورانه موثر باشند.

فیروزآبادی بیان داشت: با توجه به هدف دانشگاه‌ها و بازار کار جوانان، بسیاری از دانشجویان و دانش پژوهان رشته‌های سلامت و فنی به دنبال ایجاد شرکت‌هایی در جهت تولید نیاز‌های سلامت و توانبخشی هستند. باید در نظر داشت که بهترین و با کیفیت‌ترین محصول زمانی رقم می‌خورد که فارق التحصیل همه رشته‌ها در همکاری تنگاتنگ با یک فارق التحصیل رشته توان بخشی با یکدیگر کار بکنند. اگر اتفاقی که گفته شد رقم بیافتد، محصولی که  تولید می‌شود حتما منطبق بازار است، کیفیت آن راضی کننده است و مهندسی خوبی روی آن انجام شده است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: فرصت همکاری مشترک و کار‌های بین رشته‌ای در مراکز هم آوری و نوآوری یک فرصت ویژه است.

دهقانی فیروزآبادی در انتها اظهار داشت: چنین مراکزی می‌توانند به محل تلاقی دانش و دستاور‌های علمی برای رفع نیاز توانبخشی و سلامت باشند و نباید در این فضا متوقف شوند. این مجموعه باید فضای شروع کار هسته‌های علمی از جمله دانشجویان باشد و باید کمک کرد که این هسته‌ها به شرکت‌های پویا تبدیل شوند.  

 

مرکز فناوری و نوآوری‌های توانبخشی شهید فیاض‌بخش/مراکز هم آوری و نوآوری محل تلاقی دانش و دستاورهای علمی

کمک به کاهش درد سالمندان و توانخواهان

در ادامه این جلسه سلمانی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری تجهیزات بهداشتی اظهار داشت: در این زنجیره تامینی که صندوق برای سرمایه گذاری روی استارتاپ‌ها در حوزه توان بخشی داشت، جای همچین مرکزی خالی بود.

وی افزود: ما این مرکز را با کمک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان بهره برداری خواهیم کرد که بتوانیم زنجیره تامین استفاده کنیم. همچنین بتوانیم از شرکت‌های دانش بنیان، اساتید دانشگاه و شرکت‌های کوچک‌تر حمایت کنیم.

سلمانی در انتها بیان داشت: با توجه به اینکه جامعه ما رو به سالمدی است، امیدواریم بتوانیم مقداری از درد سالمندی و توان خواهان را کمتر کنیم. ایضا افراد توان خواه و شرکت‌هایی که به این افراد خدمت رسانی می‌کنند بتوانند در این مرکز مشغول به کار شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار