کد خبر:۱۱۰۳۸۷۰
سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد؛

هشدار نارنجی صادر شد/تشدید بارش و آبگرفتگی معابر در ۴ استان

سازمان هواشناسی نسبت به بارش شدید باران در تهران و ۳ استان دیگر هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی اعلام کرد: از بعدازظهر امروز تا اواخر وقت دوشنبه وقوع رگبار باران، رعدوبرق، در تهران، البرز، ارتفاعات قزوین و شمال مرکزی پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی اختلال در سفر‌های بین شهری، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر، وزش باد شدید موقت، صاعقه، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات در نواحی کوهستانی، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها، تابلو‌های تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال دور از انتظار نیست بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به اجتناب از سفر‌های غیر ضروری، پرهیز از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها توصیه می‌کند.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: افزایش سرعت وزش باد بیشینه تا ۲۶ نات و افزایش ارتفاع بیشینه امواج بیش از ۱.۵ متر به ویژه در فراسواحل سه شنبه (۲۵ مهرماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در شمال خلیج فارس و چهارشنبه (۲۶ مهرماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان بوشهر، در خلیج فارس دور از انتظار نیست.

در این شرایط جوی غرق شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌های دریایی شناور‌های سبک و فعالیت‌های تفریحی، ایجاد اختلال در فعالیت‌های فراساحل و سکو‌های نفتی در فراساحل پیش‌بینی می‌شود. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی ممنوعیت و محدودیت فعالیت‌های تفریحی، شنا، شیلاتی و تردد شناور‌های سبک و تفریحی، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناور‌ها و اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های فراساحل و فعالیت‌های سکو‌های نفتی دردستور کار قرار گیرد.

در ادامه این هشدار آمده است: افزایش سرعت وزش باد بیشینه تا ۲۸ نات و افزایش ارتفاع بیشینه امواج به بیش از ۱.۵ متر در سواحل و بیش از ۲.۲ متر در فراسواحل سه‌شنبه و چهارشنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان در دریای خزر حاکم خواهد بود.

از مخاطرات آن می‌توان به غرق شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌های دریایی شناور‌های سبک و فعالیت‌های تفریحی، ایجاد اختلال در فعالیت‌های فراساحل اشاره کرد.

ممنوعیت و محدودیت فعالیت‌های تفریحی، شنا و شیلاتی و تردد شناور‌های سبک و تفریحی، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناور‌ها و اندیشیدن تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های فراساحل از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار