کد خبر:۱۱۰۴۳۹۸

گزافه‌گویی صدر اعظم آلمان درباره ایران

صدراعظم آلمان که در حمایت از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، فعالیت حماس در آلمان را ممنوع کرده است، درباره جمهوری اسلامی ایران و حزب‌الله لبنان گزافه‌گویی کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از تاس، اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان که از ابتدای عملیات بزرگ مقاومت اسلامی فلسطین علیه نیرو‌های اشغالگر قدس، همواره از رژیم غاصب حمایت کرده و امروز نیز به منظور آنچه ابراز همدردی با صهیونیست‌ها خوانده، راهی اراضی اشغالی می‌شود، باردیگر گزافه‌گویی‌های خود درباره ایران را تکرار کرد.

شولتز در نشست مطبوعاتی با عبدالله دوم، پادشاه اردن گفت که باید به هر طریقی از جنگ خاورمیانه اجتناب شود. او در ادامه به حزب‌الله لبنان و ایران درباره مداخله در بحران غزه هشدار داد!

وی که حملات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع و قطع آب و برق و حتی انسداد سوخت‌رسانی به بیمارستان‌های نوار غزه به دست رژیم کودک‌کش صهیونیستی را محکوم نکرده است، گفت: یک بار دیگر قویا به حزب‌الله و ایران درباره پیوستن به این جنگ هشدار می‌دهم!

وی مدعی شد: به همراه متحدان‌مان، به منظور حصول اطمینان از عدم تشدید تنش، همه تلاش‌مان را می‌کنیم.

شولتز که پس از عملیات بزرگ حماس علیه رژیم صهیونیستی در شوک فرورفته بود، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: امروز خبر‌های وحشتناکی از اسرائیل می‌رسد. ما عمیقاً از شلیک موشک از غزه و تشدید خشونت‌ها شوکه شده‌ایم. آلمان حملات حماس را محکوم می‌کند و در کنار اسرائیل می‌ایستد!

به‌دنبال حمله غافلگیرکننده شنبه هفته گذشته مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) علیه رژیم صهیونیستی، تل‌آویو در اقدامی وحشیانه مناطق غیرنظامی نوار غزه را هدف بمباران جنگنده‌های خود قرار داد.

رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه هفته قبل نیز دستور محاصره کامل نوار غزه را صادر و ضمن قطع آب و برق، از ورود سوخت و مواد غذایی به این منطقه جلوگیری کرده است. در پی حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به غیرنظامیان غزه و براساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدای فلسطینی تاکنون به ۲۸۳۷ نفر و تعداد مجروحان به ۱۲۰۰۰ نفر رسیده است.

برچسب ها:
آلمان ایران
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار