دستگاه‌‌های دولتی در جذب اعتبارات مصوبات استان مازندران تلاش کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۴۸۲
نماينده مردم ساري در مجلس:

دستگاه‌‌های دولتی در جذب اعتبارات مصوبات استان مازندران تلاش کنند

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: سفر سوم هیئت دولت مصوبات خوبی برای استان داشته که در فصل بودجه، دستگاه‌های دولتی باید برای جذب آنها تلاش کنند.

به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سیدرمضان شجاعی کیاسری با اشاره به برخی از اولویت‌هاي سفرهاي استاني هيئت دولت به مازندران گفت: یکی از مهم‌ترین مطالبات ما در سراسر استان مربوط به حوزه راه هاست؛ این امر می‌تواند زمینه ساز توسعه گردشگری و صنعتی استان شود.

وي افزود: اتصال قطار ساری به رشت و همچنین دو طبقه کردن جاده کناره از گلوگاه تا رامسر از مصوباتی است که می‌تواند تأثیر فراوانی در شکوفایی اقتصادی استان داشته باشد.

نماینده مردم ساری در مجلس ادامه داد: در بخش کشاورزی نیز باید یکپارچه‌سازی اراضی، توسعه دستگاه های مدرن کشاورزی و زه کشی و مهار آب‌های سطحی به طور جدی پیگیری شود تا هزینه‌های تمام شده برای کشاورز کاهش یابد.

شجاعي كياسري در پایان تأکید کرد: برای تحقق این اولویت‌ها باید برای جذب اعتبار در بودجه سال90 تلاش ویژه‌ای بشود و وزارتخانه‌ها و نهادهای مرتبط نیز باید زمان‌بندی مشخصی را تعيين کنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار