به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید احمد فاضل زاده زاده اظهار داشت: تا پایان برنامه هفتم توسعه تعداد دانشگاههای با رتبه زیر ۵۰۰ در نظامهای معتبر رتبه بندی بین المللی باید به ۲۰ برسد، در این رتبه بندی موضوعی، تعداد ۷۳ دانشگاه جمهوری اسلامی ایران از ۱۸۵ رشته محل حضور دارند که در ۴۴ رشته محل دانشگاهها حائز رتبه زیر ۵۰۰ بوده اند که در جدول زیر به تفکیک حوزه موضوعی در جدول زیر نشان داده شده است.
رئیس مؤسسه ISC گفت: یکی از رتبه بندیهای مهمی که رتبه بندی جهانی تایمز به صورت سالانه انجام میدهد ارزیابی و سنجش دانشگاهها در حوزههای موضوعی مختلف است، این رتبهبندی در ۱۱ حوزه موضوعی کلی که برخی از آنها دارای چندین موضوع فرعی است، دانشگاههای برتر جهان را معرفی میکند.
وی افزود: شرایط حضور در رتبهبندی موضوعی تایمز تعداد قابل قبولی از انتشارات علمی و اعضای هیات علمی میباشد که برای برای هر موضوع متفاوت است. رتبه بندی موضوعی تایمز نیز براساس ۵ معیار اصلی آموزش (محیط یادگیری)، محیط پژوهشی، کیفیت پژوهش، چشمانداز بین المللی و صنعت مشابه با رتبهبندی جهانی تایمز انجام میشود، اما هر کدام از این شاخصها متناسب با هر حوزه موضوعی وزن دهی میشوند.