کد خبر:۱۱۰۷۹۸۵
معاون وزیر میراث فرهنگی:

نشان‌سازی مهمترین نیاز توسعه صنایع دستی است

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی با بیان این‌که مردمی‌سازی اقتصاد از جمله رویکرد‌های جدی میراث فرهنگی است، گفت: توسعه صنایع دستی اردکان در گرو نشان‌سازی جدی است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مریم جلالی دهکردی عصر امروز در جریان سفر خود به استان یزد و شهرستان اردکان، اظهار کرد: صنایع دستی امری شهروندی است و سازمان جهانی صنایع دستی، دبیرخانه این مهم را شهرداری‌ها قرار داده است.

وی افزود: در مورد بیمه فعالان صنایع دستی سناریویی طراحی شده و بیمه پایه روستایی و عشایری در نظر گرفته شده و کسانی که در حال عبور از ۵۰ سال هستند نیز مشمول آن خواهند شد.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ظرفیت‌های هر شهرستان باید آنقدر بالا برود که هر کارآفرین صنایع دستی بتواند افرادی را بیمه کنند.

جلالی با بیان این که شهرستان اردکان مستعد راه اندازی شهرک صنایع دستی است، گفت: صنایع دستی میوه میراث فرهنگی است و هر خانه صنایع دستی می‌تواند شهرک صنایع دستی باشد.

وی تأکید کرد: مردمی سازی اقتصادی از جمله رویکرد‌های جدی میراث فرهنگی است.

معاون وزیر میراث فرهنگی با بیان این‌که شخصیت صنایع دستی اردکان باید از حقیقی به حقوقی تغییر وضعیت دهد، تأکید کرد: شهرداری باید نشان جغرافیایی برای اردکان را ثبت و قصه‌های اردکان را به جهانیان معرفی کند.

وی با بیان این‌که تمام نیاز‌ها و مجوز‌های حوزه صنایع دستی اردکان را با جدیت دنبال می‌کنیم، تأکید کرد: توسعه ظرفیت‌های صنایع دستی در گرو شبکه سازی مویرگی است.

معاون وزیر میراث فرهنگی با بیان این‌که حمایت‌های نماینده اردکان در مجلس شورای اسلامی مسئولیت وزارت میراث فرهنگی را سنگین‌تر کرده است، خاطرنشان کرد: نشان‌سازی مهمترین نیاز توسعه گردشگری و صنایع دستی اردکان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار