به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجتبی یوسفی عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس با اشاره به مصوبات امروز این کمیسیون در بخش عمرانی، گفت: اعضای کمیسیون در بخش توسعه حمل و نقل عمومی و درونشهری مصوب کردند که ۵۰ درصد از منابع خرید، توسعه و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی از اتوبوس گرفته تا ون، تاکسی، مترو از طریق دولت تأمین و ۵۰ درصد دیگر آن از طریق شهرداریها تأمین شود.
وی با اشاره به مصوبه کمیسیون در موضوع ساماندهی پرسنل شهرداریها، گفت: در حال حاضر ما بیش از ۳۰۰ تا۳۵۰ هزار پرسنل در شهرداریها داریم که در صف مقدس خدمترسانی به مردم در ۱۴۰۰ شهر هستند.
این نماینده مجلس ادامه داد: پرسنل شهرداریها با انواع و اقسام قراردادها مشغول به فعالیت هستند، از این رو نحوه فعالیت این پرسنل متأسفانه قانون خاصی نداشته و تنها شهرداری تهران حائز قوانین برای اداره امور پرسنل است، از این رو کمیسیون مصوب کرد که وزارت کشور باید ظرف ۶ ماه آییننامه این مسأله را تهیه کرده و در هیأت وزیران به تصویب برساند.
یوسفی با اشاره به مصوبه افزایش سرمایه بانک مسکن در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم، گفت: در حال حاضر یکی از دغدغههای مردم مربوط به دریافت تسهیلات مسکن چه در حوزه رهن و چه در حوزه خرید و فروش است.
وی با بیان اینکه حوزه مسکن به یکی از چالشهای جدی همه مردم به ویژه اقشار ضعیف و متوسط تبدیل شده است، تأکید کرد: از این رو در کمیسیون مصوب کردیم که افزایش سرمایه بانک مسکن از طریق مولدسازی زمینها و داراییهای این بانک صورت گیرد تا از این طریق تسهیلات بیشتری در حوزه مسکن به مردم پرداخت شود.
عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس، اظهار کرد: همچنین اعضای این کمیسیون به موضوع ادغام صندوقهای لشکری و کشوری در لایحه برنامه هفتم توسعه رأی منفی دادند.