آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۰۸۱۶

تکلیف تلفیقی‌ها به دولت برای تأمین ۵۰ درصدی اعتبارات تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس از مصوبه جدید این کمیسیون برای تأمین ۵۰ درصدی خرید، توسعه و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی توسط دولت خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجتبی یوسفی عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس با اشاره به مصوبات امروز این کمیسیون در بخش عمرانی، گفت: اعضای کمیسیون در بخش توسعه حمل و نقل عمومی و درون‌شهری مصوب کردند که ۵۰ درصد از منابع خرید، توسعه و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی از اتوبوس گرفته تا ون، تاکسی، مترو از طریق دولت تأمین و ۵۰ درصد دیگر آن از طریق شهرداری‌ها تأمین شود.

وی با اشاره به مصوبه کمیسیون در موضوع ساماندهی پرسنل شهرداری‌ها، گفت: در حال حاضر ما بیش از ۳۰۰ تا۳۵۰ هزار پرسنل در شهرداری‌ها داریم که در صف مقدس خدمت‌رسانی به مردم در ۱۴۰۰ شهر هستند.

این نماینده مجلس ادامه داد: پرسنل شهرداری‌ها با انواع و اقسام قرارداد‌ها مشغول به فعالیت هستند، از این رو نحوه فعالیت این پرسنل متأسفانه قانون خاصی نداشته و تنها شهرداری تهران حائز قوانین برای اداره امور پرسنل است، از این رو کمیسیون مصوب کرد که وزارت کشور باید ظرف ۶ ماه آیین‌نامه این مسأله را تهیه کرده و در هیأت وزیران به تصویب برساند.

یوسفی با اشاره به مصوبه افزایش سرمایه بانک مسکن در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم، گفت: در حال حاضر یکی از دغدغه‌های مردم مربوط به دریافت تسهیلات مسکن چه در حوزه رهن و چه در حوزه خرید و فروش است.

وی با بیان اینکه حوزه مسکن به یکی از چالش‌های جدی همه مردم به ویژه اقشار ضعیف و متوسط تبدیل شده است، تأکید کرد: از این رو در کمیسیون مصوب کردیم که افزایش سرمایه بانک مسکن از طریق مولدسازی زمین‌ها و دارایی‌های این بانک صورت گیرد تا از این طریق تسهیلات بیشتری در حوزه مسکن به مردم پرداخت شود.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس، اظهار کرد: همچنین اعضای این کمیسیون به موضوع ادغام صندوق‌های لشکری و کشوری در لایحه برنامه هفتم توسعه رأی منفی دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار