گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - دنیا کریمی؛ با تداوم حملات شدید اسراییل علیه غزه، رژیم صهیونیستی بار دیگر بی رحمی خود را به جهانیان اثبات کرد. عکسها و فیلمهای منتشر شده از شرایط کنونی مردم غزه دل هر انسان باوجدانی را به درد میآورد. بازتاب گسترده این تصاویر در شبکههای اجتماعی به قدری زیاد است که هر انسانی با هر آیین و مسلکی از اقصی نقاط جهان نسبت به این تصاویر واکنش نشان داده است. این واکنش، نشانهای از بیداری جهانیان نسبت به مظلومیت و ظلم صورت گرفته علیه مردم بی دفاع فلسطین است.
چند روز قبل ویدیویی از گریه کردن یک کودک کرهای در شبکههای اجتماعی منتشر شد. گریههای این کودک کرهای در واکنش به تماشای فیلمی از یک خردسال در غزه بود. طبیعتا فطرت پاک کودکان همیشه به دنبال صلح و آرامش و به دور از جنگ و خونریزی بوده است.
هواداران تیم رئال سوسیداد در جریان بازی مقابل بنفیکا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از غزه حمایت کردند. در این دیدار تعدادی از هواداران رئال سوسیداد با لباسهای سفید که به رنگ قرمز آغشته شده بود، به ورزشگاه رفتند و با به اهتزاز درآوردن پرچم فلسطین از مردم مظلوم غزه حمایت کردند.
مگان رایس یک زن جوان آمریکایی آفریقایی تبار از فعالان شبکه اجتماعی تیک تاک است. پیش از جنگ اسراییل علیه غزه، به انتشار ویدیوهایی درباره زندگی روزمره به ویژه آشپزی، تغذیه سالم، موسیقی و موضوعات تاریخی میپرداخت. حساب او در تیک تاک، ۵۳۴ هزار مشترک داشت، اما در پی انتشار تصاویر کشتارهای ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، حساب کاربری او نیز به کلی دگرگون شد. او با الهام از ایمان مردم فلسطین به دین اسلام گروید.
دانشجویان مخالف جنگ دانشگاه هاروارد آمریکا در اعتراض به حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه غزه، با تجمع در محوطه این دانشگاه، به مدت ۱۱ ساعت طوماری از اسامی هفت هزار نفر از ده هزار شهدای فلسطینی را نوشتند و خواستار متوقف شدن هر چه زودتر جنگ شدند.
مردم مالزی به منظور تحریم کالاهای شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی، تصاویر شهدای غزه را بر روی کالاهای آن شرکتها نصب کردند.
شرکت استارباکس از اتحادیه کارگرانش به دلیل حمایت از مردم فلسطین شکایت کرده است. این شرکت آمریکایی پس از آن از اتحادیه کارگرانش شکایت کرد که این اتحادیه در شبکههای اجتماعی با انتشار پستی از مردم فلسطین حمایت کرده است. اکنون استارباکس مدعی شده که اتحادیه کارگران استارباکس باید عبارت «استارباکس» را از نام خود حذف کند چرا که حمایت از فلسطین اعتبار این شرکت را خدشه دار کرده است.
ابوفلاح یوتیوبر عراقی با ۳۴ میلیون دنبال کننده با تماشای ویدیویی از یک نوجوان فلسطینی که در یوتیوب ویدیو بارگذاری میکرد و اکنون شهید شده است، احساسات خود را نتوانست کنترل کند و به گریه افتاد. ابوفلاح در این ویدیو میگوید: «آنچه در فلسطین اتفاق میافتد یک جنگ نیست، این یک نسل کشی است! این کشتار و خونریزی است. هیچکاری از دست ما برنمیآید به جز دعا کردن. هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شدهاند مرده مپندار بلکه زندهاند و نزد پروردگارشان روزی داده میشوند».
کارکنان بهداشت و درمان فیلادلفیا آمریکا در پی اعتراض به کشتار بی رحمانه مردم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به صورت نمادین بر روی زمین خوابیدند.
مردم نروژ در ایستگاه مترو اسلو در پی اعتراض به کشتار بی رحمانه مردم غزه و به یاد بیش از ده هزار شهید، بر روی زمین خوابیدند و بر روی خودشان پارچههای سفید انداختند.
فعالان صلح در اوکلند حرکت کشتی نظامی حامل سلاح برای رژیم صهیونیستی را متوقف کردند.
در همین راستا استرالیاییها مانع از پهلوگیری کشتی باری اسرائیلی در بندر شدند.
هزاران نفر از مردم جاکارتا نزدیک بنای یادبود ملی اندونزی، برای ابراز همبستگی با فلسطینیها، جمع شدند. این بزرگترین تجمع عمومی در اندونزی از زمان آغاز جنگ در غزه است. اندونزیاییها، با لباسهای سفید و روسریهای سیاه و سفید فلسطینی، پرچمهای فلسطین را به اهتزار درآوردند و شعار «الله اکبر» و «فلسطین آزاد» سر دادند و پایان محاصره غزه را خواستار شدند.
در برلین پایتخت آلمان، هزاران نفر در حمایت از غزه تظاهرات کردند. مردم برلین در این تظاهرات، پرچمهای فلسطین را برافراشتند و شعارهای «نسل کشی را متوقف کنید»، «زنده باد فلسطین»، «غزه، غزه»، «فلسطین آزاد، آزاد» سر دادند.
در واشنگتن بیش از ۲۰۰ هزار نفر تظاهرات کردند. تظاهرکنندگان بر گردن مجسمه بنیامین فرانکلین (بنیانگذار ایالات متحده) چفیه انداختند.
در خیابانهای شهر لندن، حامیان فلسطین در حالی که پرچمهای فلسطین و پلاکاردهایی را در محکومیت جنگ در دست داشتند، خواستار پایان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه شدند.
در شهر ادینبرو در اسکاتلند نیز ایستگاه راهآهن این شهر به اشغال هزاران هوادار فلسطینی درآمد که خواهان پایان جنگ در غزه شدند.
در پاریس تعداد شرکتکنندگان در تظاهرات حدود ۱۹ هزار نفر بود که پرچمهای فلسطین را به اهتزاز در میآوردند و برخی از آنها بنرهایی با مضمون «آزادی برای فلسطین» در دست داشتند.
در بارسلونا اسپانیا حدود ۷۰ هزار نفر در مرکز شهر تجمع کردند و شعار «نسل کشی در فلسطین را متوقف کنید» سر دادند. تظاهرکنندگان شهر بارسلونا، از رهبران اتحادیه اروپا خواستند آتش بس فوری را در منطقه اعمال کرده و معاملههای تسلیحاتی با رژیم صهیونیستی را متوقف کند.
حدود ۱۰ هزار نفر از مردم سراسر ایالت تگزاس در آمریکا در جریان تظاهراتی از مردم فلسطین در برابر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه حمایت کرده و در مقابل ساختمان کاپیتول این ایالت خواستار برقراری آتش بس شدند.
هر گوشهای از جهان در جهت حمایت از مردم بی دفاع و مظلوم فلسطین به پا خواسته است. هر کسی در حد توان از کشتار بی رحمانه مردم غزه توسط رژیم کودک کش صهیونیستی اعتراض کرده است. تمام اعتراضات نسبت به رژیم صهیونیستی و حمایتها از مردم فلسطین نشانهای از بیداری جهانیان نسبت به موضوع محاصره مردم غزه است. بیداریای که تاکنون به این وضوح دیده نشده است، این به این معناست که جهان از خواب سکوت بیدار شده و اکنون فریاد حمایت و آزادی سر میدهد. این حمایتها روز به روز بیشتر از دیروز میشود و تا زمانی که مردم مظلوم غزه در شرایط بحرانی قرار دارند، ادامه خواهد داشت.