آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۷۶۲۲

قاضی‌زاده هاشمی: در کشور بیش از ۷ هزار زن شهید داریم

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین اختتامیه فراخوان ایده روایت «زن شهید» گفت: در دوران دفاع مقدس همه زنان ما همچون زنان شهید حماسه‌آفرینی کردند و ما بیش از ۷ هزار زن شهید و ۸ هزار زن جانباز داریم.
قاضی‌زاده هاشمی: در کشور بیش از ۷ هزار زن شهید داریم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین اختتامیه فراخوان ایده روایت زن شهید که امروز سه‌شنبه، ۲۱ آذرماه در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: در ایام شهادت اسوه و الگوی تاریخی برای نسل بشر قرار داریم، جایگاه ایشان بعد از معصومین (ع) خود نیز جایگاهی برای رجوع بوده است و روایاتی داریم که ائمه در مشکلات به مادرشان رجوع می‌کردند.

معاون رییس‌جمهور با بیان اینکه مادران شهدا و همسران شهدای صبور ما نیز به‌عنوان خاکریز دوم نقش ویژه‌ای برای به میدان فرستادن و تربیت مجاهدان فی‌سبیل الله دارند، تصریح کرد: اگر مردی به مجاهدت رفته‌است، به پشتوانه مادر و همسری است که او را حمایت کردند.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: در دوران دفاع مقدس همه زنان ما همچون زنان شهید حماسه‌آفرینی کردند و ما بیش از ۷ هزار زن شهید و ۸ هزار زن جانباز داریم. ۶۳ زن آزاده ما در خط مقدم درگیری و مبارزه با دشمن و ضد انقلاب به اسارت درآمدند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جایگاه زن در تفکر دینی گفت: دین ما نگاه ویژه به زن دارد، دعوای قدیمی دنیا بر سر تعریف از زن است که آثار آن را سال گذشته دیدیم، تفکر مادی دنیای غرب براساس جنبش‌های فمینیستی نگاه دست دومی به زن دارد و آن‌ها برای اینکه بتوانند کارخانجات خود را راحت‌تر و ارزان‌تر اداره کنند از حس آزادی‌خواهی زنان استفاده کردند.

وی افزود: انحطاطی که امروزه در جامعه غرب به دلیل نرسیدن زنان به نقطه مطلوبشان می‌بینیم نتیجه این‌نگاه است و میزان بالایی از آسیب‌های اجتماعی در مرفه‌ترین کشور‌های اروپایی دیده می‌شوند، اما در مقابل، از ابتدا نگاه اسلام به زن عزتمندانه بود و مادر، محور و مدیر خانه تلقی می‌شد.

قاضی‌زاده هاشمی اظهار کرد: متاسفانه ما نتوانستیم الگوی مناسبی برای نسل جدید در بین زنان معرفی کنیم و ضربه‌اش را سال گذشته خوردیم که الگو را کسان دیگری معرفی کردند، بنابراین نیاز بود زن الگو و طراز را تعریف کنیم.

وی تاکید کرد: تمام بانوان شهید قهرمان و دستگیر هستند که باید بیشتر درباره آنان و نقش‌شان در عرصه دفاع مقدس، در خط مقدم جبهه، در تجهیز و بسیج نیروی انسانی و حضور در بیمارستان‌ها گفتگو کنیم.

وی بیان کرد: مادرانی با سه، چهار و یا پنج شهید داریم که درباره روحیه آنان و اینکه چطور از پاره تن خود گذشته‌اند باید صحبت شود، ما مسئولان فرهنگی در معرفی این عزیزان کم کاری کردیم چرا که دنیا تشنه شناخت آنان است، لذا امیدواریم در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.

همچنین در پایان این مراسم، ایده‌های برتر فراخوان ایده روایت زن شهید معرفی و از برگزیدگان آن تقدیر به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار