کد خبر:۱۱۱۸۰۵۸

دیدار وزیر فرهنگ با خوشنویس بزرگ‌ترین قرآن جهان‌

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز با حضور در منزل علی اکبر اسماعیلی قوچانی، خوشنویس بزرگترین قرآن هنری جهان، در مشهد دیدار و گفت وگو کرد.

علی‌اکبر اسماعیلی قوچانی، خوشنویس بزرگترین قرآن جهان در دیدار با وزیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: کتابت کتابت بزرگترین قرآن جهان در روز عید غدیر سال ۱۳۸۸ آغاز شد و در سال ۱۳۹۵ به پایان رسید؛ این کتاب دارای ۶۵۰ صفحه در ابعاد ۲.۵ و ۱.۷۵ متر است و یکی از منحصر به فردترین قرآن‌های جهان به شمار می‌رود.

وی افزود: این قرآن در هر صفحه ۱۵ سطر دارد که ۲ سطر اول، وسط و آخر هر صفحه معمولی آن به خط ثلث و دیگر سطر‌ها به خط نسخ خوشنویسی شده و در صفحات کوچک این قرآن انواع خطوط خوشنویسی، همراه با تذهیب مزین به طلای اطراف آن زیبایی خاصی به این قرآن بخشیده است.

اسماعیلی قوچانی عنوان کرد: در این قرآن اول هر سوره با یک فرم خاص از بسم الله الرحمن الرحیم آغاز شده و در مجموع ۱۱۴ نمونه از نگارش بسم الله الرحمن الرحیم در این اثر قرآنی استفاده شده است.

خوشنویس بزرگترین قرآن جهان گفت:صفحات این اثر قرآنی همه از چرم استفاده شده و قابل شستشو است، همچنین رنگ‌های استفاده شده نیز ثابت است.

 

برچسب ها:
وزیر فرهنگ
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار