کد خبر:۱۱۲۱۳۷
رژيم صهيونيستي نظارهگر مرگ تدريجي بيماران غزه
وزارت بهداشت و درمان غزه هشدار داد که کمبود شديد دارو که به دليل محاصره غزه ايجاد شده، مشکلات فراواني براي درمان بيماران فلسطيني پديد آورده است.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پرس تي وي، وزارت بهداشت و درمان غزه اعلام کرده است که بيش از 170 قلم دارو و 140 نوع اقلام مصرفي پزشکي اکنون در غزه موجود نيست.
وزارت بهداشت و درمان غزه، رژيم اسرائيل و تشکيلات خودگردان را براي افزايش مرگومير بيماران مقصر دانسته و اعلام کرده است بيماران بدحال، کودکان و سالمندان بيش از همه در خطر هستند.
رژيم اسرائيل علاوه بر محاصره نوار غزه از سال 2007، مسافرت و خروج مردم اين منطقه را نيز محدود ساخته است، در حاليکه برخي از بيماران بايد در ديگر مناطق تحت درمان قرار گيرند.
با وجود اين درخواست اجازه خروج بسياري از بيماران ساکن غزه توسط رژيم اسرائيل رد شده است يا با تأخير فراوان به آن پاسخ داده ميشود. بسياري از اين بيماران پيش از دريافت اجازه براي خرج از غزه بر اثر شدت بيماري، جان خود را از دست ميدهند.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که کمبود دارو هر روز شديدتر ميشود و اکنون به وضعيت وخيمي رسيده است.
سازمانهاي مدافع حقوق بشر، رژيم اسرائيل را به نقض گسترده قوانين بينالمللي متهم ميکنند.
سازمان ملل متحد نيز بارها خواستار رفع محاصره غزه و گشايش همه مرزهاي اين منطقه شده و هشدار دادهاند که ادامه وضعيت موجود عواقب فراواني براي مردم غزه در بر خواهد داشت.
اين در حالي است که پس از پيروزي حماس در انتخابات سال 2006 فلسطين و تسلط دولت مردمي اين جنبش فلسطيني بر امور نوار غزه در سال 2007 ميلادي، رژيم اسرائيل اين منطقه را تحت محاصره قرار داده و از ورود مواد و تجهيزات لازم به اين منطقه جلوگيري ميکند.
افزون بر اين، رژيم اسرائيل از دسامبر 2008 تا ژانويه 2009 ميلادي، در 22 روز جنگ نابرابر، منطقه غيرنظامي نوار غزه را هدف حملات هوايي و زميني قرار داد که در اثر آن بيش از 1400 فلسطيني از جمله صدها زن و کودک کشته شدند و بيش از يک ميليارد و 600 ميليون دلار به اين منطقه خسارت وارد شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰