کد خبر:۱۱۲۲۶۸۶

افتتاح اردو‌های راهیان مکتب شهید سلیمانی در کرمان

اردو‌های راهیان مکتب شهید سلیمانی عصر امروز با حضور سردار سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین در گلزار شهدای کرمان آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اردو‌های راهیان مکتب شهید سلیمانی عصر امروز با حضور سردار سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین در گلزار شهدای کرمان آغاز شد.

سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین در این مراسم که با حضور پرشور مردم همراه بود گفت: راهیان مکتب شهید سلیمانی در ادامه حرکت بزرگ تاریخی است که از سوی مردم در مراسم تشییع حاج قاسم رقم خورد.

او تاکید کرد: این اقدام در تداوم بیانیه گام دوم است که رهبر معظم انقلاب اسلامی برای مردم تبیین کردند.

وی افزود: پیاده‌سازی بیانیه گام دوم انقلاب و ورود ملت بزرگ ایران به مرحله تمدن نوین اسلامی با تمسک به مکتب شهید سلیمانی محقق می‌شود.

سردار سلیمانی اظهار داشت: ملت بزرگ ایران یک سند راهبردی به نام بیانیه گام دوم در اختیار دارد. نقشه راه فتح این قله با عظمت مکتب شهید سلیمانی است.

وی با اشاره به ضرورت ترویج مکتب سلیمانی در جامعه افزود: اگر بخواهیم تشبیهی از گلزار شهدای کرمان داشته باشیم باید بگوییم این مکان، قطعه‌ای از بهشت است که در زمین عینیت پیدا کرده است.

او در ادامه با ذکر این نکته که ملت ایران در حال فتح قله است، افزود: این قله، تحقق ایران قوی را به منصه ظهور می‌رساند.

 سلیمانی تصریح کرد:اردو‌های راهیان مکتب سلیمانی حائز اهمیت هستند و سازمان بسیج مستضفین و سپاه ثارالله استان کرمان و دستگاه‌های خدمت رسان تلاش دارند تا با اقدامات لازم زیرساخت‌های لازم را برای میزبانی از زائران حاج قاسم فراهم نمایند.

*آغاز خودجوش اردو‌ها

سپس فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به ضرورت تروبج مکتب حاج قاسم گفت: از سال ۹۹ اردوی راهیان مکتب سلیمانی به‌صورت خودجوش آغاز شد و امروز به صورت سازمانی و سالانه برگزار می‌شود.

سردار محمدعلی نظری افزود: سال گذشته تا امروز زائران زیادی در گلزار شهدای کرمان داشته‌ایم که با راوی‌مربیان استان برای ترویج مکتب سلیمانی تلاش شده است.

وی اعلام کرد: تا کنون زائرانی از بیش از ۷۰ کشور دنیا برای زیارت مرقد سردار دل‌ها به کرمان سفر کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار