کد خبر:۱۱۲۲۷۳۰

۸۵درصد ظرفیت سد‌های تهران خالی است

سخنگوی صنعت آب گفت: بارش‌های پاییزه مناسب نبوده و سهم ذخایر برفی پایین است و ورودی سد‌ها از این موضوع متاثر است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فیروز قاسم زاده، سخنگوی صنعت آب، اظهار داشت: ورودی آب به سد‌های تهران در سال آبی جاری مناسب نبوده و در حال حاضر مجموع ذخایر سد‌های پنج‌گانه تأمین آب شرب تهران حدود ۱۵ درصد است.

وی افزود: از سوی دیگر سال گذشته در این وقت سال، بارش‌های نسبتا خوبی داشتیم و با بارش برف، ذخایر برفی در تهران پشتوانه تأمین آب بود که امسال این بارش‌ها و ذخایر برفی را نداریم.

سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه وضعیت ذخایر سد‌های سامانه شرق تهران شامل سد‌های لار، ماملو و لتیان از وضعیت ذخایر سد‌های غرب تهران شامل امیرکبیر و طالقان نامناسب‌تر است، گفت: ادامه این روند کاهش ورودی آب به سد‌ها می‌تواند محدودیت‌های جدی ایجاد نماید و اگر روند بارش‌ها به همین صورت ادامه یابد، باید توجه به مدیریت مصرف آب در تمام بخش‌های مصرفی و توسط تمام ارکان جامعه، جدی‌تر از قبل باشد تا بتوانیم تأمین آب پایدار بویژه در بخش شرب داشته باشیم. بدیهی است اهمیت این موضوع در کلانشهر‌ها نظیر تهران بالاتر است.

وی افزود: البته راهکار‌هایی در حوزه مدیریت مصرف در سال گذشته بکار گرفته شد و امسال نیز برنامه منسجم تری توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تدوین شده است و درحال پیاده‌سازی است که می‌تواند به پایداری شبکه آب تهران کمک کند، بی شک مهمترین اقدام در شرایط فعلی، توجه همگان به مدیریت مصرف آب است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار