آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۳۳۲۱
رهنما خبر داد؛

برگزاری هفتمین کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم

رییس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، از برگزاری هفتمین کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم و اولین دوره جایزه دوسالانه دکتر قائمی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، در خصوص برگزاری اولین دوره جایزه دوسالانه اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر جوانب مختلف زندگی بشر، سازمان هواشناسی کشور و پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور در نظر دارد به جهت تجلیل از زحمات و تلاش‌های دکتر هوشنگ قائمی استاد برجسته علم هواشناسی و اقلیم شناسی، اولین دوره جایزه دوسالانه دکتر قائمی را به جهت معرفی پژوهشگران برتر حوزه هواشناسی و اقلیم شناسی برگزار کند.

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور ادامه داد: طبق برنامه ریزی‌های به‌عمل آمده قرار است از منتخبین این جایزه دوسالانه در حاشیه برگزاری هفتمین کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم تقدیر و تجلیل شود.

دبیر علمی هفتمین کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم گفت: علاقمندان و پژوهشگران حوزه هواشناسی و اقلیم شناسی می‌توانند به جهت ثبت نام و بارگذاری مستندات خود تا تاریخ ۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ با مراجعه به تارنمای الکترونیکی این کنفرانس به نشانی www.iccc۷.ir اقدام کنند.

شایان ذکر است، پروفسور هوشنگ قائمی استاد پیشکسوت اقلیم شناسی ایران متولد ۱۳۱۴ در شیراز و دارای مدرک دکترای ژئوفیزیک از دانشگاه ردینگ انگلستان است.

وی پایه گذار اقلیم شناسی سینوپتیکی (اقلیم‌شناسی بر مبنای بررسی‌های هواشناختی)، پایه گذار نظریه علمی در زمینه هواشناسی پویشی (هواشناسی دینامیکی) و ایجاد تغییرات اساسی و بنیادی در علم جغرافیا و اقلیم شناسی است.

این دانشمند اقلیم شناس در سال ۱۳۸۴ از سوی انتشارات سمت تقدیر و جایزه جشن رونمایی از هزارمین کتاب این مرکز را دریافت کرد.

بر اساس این گزارش وی مؤلف بیش از هفت عنوان کتاب و ده‌ها مقاله علمی است و اقلیم شناسی مناطق خشک، هواشناسی عمومی، هواشناسی همدیدی- دینامیکی سه عنوان از کتاب‌های مشهور پروفسور هوشنگ قائمی است که سال هاست به‌عنوان منابع معتبر دانشگاهی مورد بهره برداری اساتید و دانشجویان است.

برچسب ها:
اقلیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار