کد خبر:۱۱۲۷۵۱۹

بازگشت بیش از یک‌هزار و ۶۰۰ هکتار زمین به بیت‌المال

مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع فوری تعرض به یک‌هزار و ۶۲۶ هکتار زمین دولتی توسط یگان حفاظت این سازمان طی ۱۰ ماه سال جاری خبر داد.
بازگشت بیش از یک‌هزار و ۶۰۰ هکتار زمین به بیت‌المال

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ارسلان مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به رفع تعرض فوری به اراضی دولتی از ابتدای سال جاری تا کنون توضیح داد: طی مدت ۱۰ ماه سال جاری، ۳ هزار و ۴۹۸ مورد تعرض به اراضی دولتی در سراسر کشور رخ داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با تلاش نیرو‌های یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن از یک‌هزار و ۶۲۶ هکتار زمین دولتی در سراسر کشور رفع تعرض شد.

به گفته مالکی بیشترین میزان رفع تعرض طی این مدت در استان فارس به میزان ۵۵۲ مورد بوده است.

وی یادآور شد: استان تهران با ۵۴۵ مورد رفع تعرض در رتبه بعدی قرار دارد.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در مورد اجرای احکام قطعی قضایی از ابتدای سال جاری تا دی‌ماه توضیح داد: ۴۳۴ مورد حکم قطعی به نفع دولت در این زمینه اجرا شده‌است.

وی افزود: مساحت احکام اجرا شده در سراسر کشور بیش از ۷۰۰ هکتار است.

بیشترین اجرای حکم در استان‌های اردبیل و مرکزی

معاون وزیر راه و شهرسازی بیشترین میزان اجرای احکام به نفع دولت در تصرف اراضی را مربوط به استان‌های اردبیل با ۵۱ مورد و استان مرکزی با ۵۰ مورد اعلام‌کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار