کد خبر:۱۱۲۷۷۴۶

برگزاری یازدهمین دور نشست مشورت‌های سیاسی ایران و نروژ

معاونان وزرای خارجه ایران و نروژ در نشست مشورتی سیاسی ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه، پیرامون تحولات منطقه‌ای و بین المللی از جمله فجایع جاری در غزه، وضعیت افغانستان، تحولات دریای سرخ، راهکارهای ارتقاء حقوق بشر را مورد رایزنی قرار دادند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یازدهمین دور نشست مشورت‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و نروژ روز چهارشنبه ۴ بهمن میان علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان و آندریاس کراویک، معاون وزیر امور خارجه نروژ برگزار شد.

در این نشست که نمایندگان ویژه نروژ در امور یمن و خاورمیانه هم حضور داشتند، دو طرف ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه، پیرامون تحولات منطقه‌ای و بین المللی از جمله فجایع جاری در غزه، وضعیت افغانستان، تحولات دریای سرخ، راهکار‌های ارتقاء حقوق بشر و حاکمیت حقوق بین الملل به رایزنی و تبادل نظر پرداختند.

پیشتر نیز ۲۶ دی ماه حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با «اسپن بارت اید» همتای نروژی خود در حاشیه اجلاس داووس در سوئیس دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به گذشت بیش از ۱۰۰ روز از آغاز جنگ رژیم اسرائیل علیه غزه، حمایت آمریکا از ادامه جنگ را یک خطای بزرگ دانست و گفت رژیم اسرائیل و آمریکا با اصرار بر ادامه جنگ و نسل کشی فلسطینیان و ویرانی‌های بزرگ در غزه، دستاوردی نداشته و نخواهند داشت و نمی‌توانند از طریق نظامی به دستاوردی برسند.

وی تاکید کرد که ایران از جنگ و ناامنی در منطقه استقبال نمی‌کند و در ۱۰۰ روز گدشته تلاش‌های زیادی برای پایان توقف جنگ و حملات اسرائیل به غزه و ایجاد آرامش در منطقه داشته است، اما، چون شناخت دقیقی از منطقه داشت، نسبت به خطر گسترش جنگ هشدار داده بود و اکنون نیز معتقد است جنگ علیه غزه لازم است هرجه سریعتر پایان یابد تا منطقه به آرامش برسد.

وزیر خارجه نروژ نیز در این دیدار با اشاره به گفتگو‌های خوب اخیر خود با همتای ایرانی و ابراز خرسندی از تداوم مشورت‌های دوجانبه، به شرایط بسیار سخت و پیچیده در غزه اشاره کرد و افزود: متأسفانه شرایط در غزه و لبنان و دریای سرخ در حال بدتر شدن است و ما آمادگی داریم برای مدیریت و آرامش اوضاع تلاش کنیم.
اسپن بارت اید با تشکر از تلاش‌های ایران برای کمک به ایجاد آرامش در منطقه اعلام کرد: مشکلات در منطقه به هم وابسته است و ما نیز فکر می‌کنیم که درگیری در غزه باید سریعا تمام شود و آتش بس شکل بگیرد.

برچسب ها:
دیپلماسی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار