کد خبر:۱۱۳۰۲۴۸
سخنگوی سازمان تعزیرات در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

واسطه‌ها عامل اصلی افزایش قیمت انواع بلیط‌های مسافربری+ فیلم

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: شرکت‌های مسافربری باید به صورت مستقیم بلیط را برای فروش عرضه کنند؛ اما تعداد بسیار زیادی از بلیط‌ها به اشخاص دیگر برای فروش سپرده می‌شود؛ بنابراین خریدار باید بلیط را از واسط خریداری کند.

محمد علی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با نبود بلیط در ناوگان مسافربری و گران‌فروشی برخی شرکت‌های مسافربری، اظهار کرد: متاسفانه در بخش فروش بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس شاهد نابسامانی هستیم.


وی ادامه داد: شرکت‌های مسافربری باید به صورت مستقیم بلیط را برای فروش عرضه کنند؛ اما تعداد بسیار زیادی از بلیط‌ها به اشخاص دیگر برای فروش سپرده می‌شود؛ بنابراین خریدار باید بلیط را از واسط خریداری کند. اگر هرکدام از واسطه‌ها فقط ۱۰ درصد افزایش قیمت اعمال کنند چیزی حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش برروی یک بلیط خواهیم داشت که این کار نمونه بارز تخلف است و حتما برخورد خواهد شد.


اسفنانی گفت: اساساً موضوع قیمت بلیط بی سامان است و سازمان هواپیمایی کشو قائل است که ما تعیین کننده وضعیت هستیم درحالی که ستاد تنظیم بازار ادعا دارد که باید در تعیین قیمت نقشی داشته باشد.


وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی یک بار برای همیشه تعیین تکلیف کنند که وظیفه قیمت گذاری بر روی انواع بلیط‌ها با کدام مرجع است و اگر تخلفی در این باره صورت گرفت مجازات باید به چه صورتی باشد.


سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: اکنون مطابق عمومات برخورد با تخلف گرانفروشی با موضوع بلیط بخورد می‌شود.


اسفنانی خاطرنشان کرد: تا زمانی که عرضه و تقاضا یکی نباشد شاهد افزایش قیمت، تورم و نبود انواع بلیط‌های هواپیما، قطار و اتوبوس خواهیم بود. یک اصل غیرقابل انکار درعرصه اقتصاد آن است که اگر عرضه کم باشد افزایش قیمت اولین اتفاقی است که رخ می‌دهد. مردم باید درانتخاب شرکت‌های مختلف بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس حق داشته باشند در حالی که اکنون با نبود بلیط اجباراً تن به گران خریدن بلیط می‌دهند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار