مذاکره کننده ارشد سازمان آزادی‌بخش فلسطین استعفا کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۰۴۸

مذاکره کننده ارشد سازمان آزادی‌بخش فلسطین استعفا کرد

صائب عریقات، مذاکره کننده ارشد سازمان آزادی‌بخش فلسطین از این مقام استعفا، و درخواست کناره‌گیری خود را به محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان و کمیته اجرایی این سازمان ارائه کرد.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از خبرگزاري ها، صائب عریقات، مذاكره كننده ارشد ساف، بعد از انتشار گزارش کمیته بررسی اسنادی که محتویات مذاکرات سری تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی را فاش کرد، استعفاي خود را به محمود عباس و كميته اجرايي اين سازمان ارائه داد.
 
این کمیته اعلام کرد که این اسناد از دفتر حمایت کننده از مذاکرات که عریقات ریاست آن را برعهده داشت، به بیرون درز کرده است.
 
عریقات تاکید کرده بود که اگر ثابت شود مشکلی امنیتی در حوزه کاری وي وجود دارد، مسئولیت این رسوایی سیاسی تشکیلات خودگردان را بر عهده می گیرد.
 
وی در چندین مذاکره تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی، از زمان امضای توافقنامه اسلو تا کنون، حضور داشته است.
 
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به استعفای عریقات، این کناره گیری را دلیلی برای شکست روند سازش دانست./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار