کد خبر:۱۱۳۱۵۸۶
فرمانده کل سپاه پاسداران خبر داد؛

دستیابی سپاه پاسداران به قابلیت شلیک موشک بالستیک دوربرد از روی ناو جنگی

سرلشکر سلامی گفت: در نیروی دریای سپاه ما چند دستاورد جدید داشتیم؛ اولین مسأله کار مشترک بین نیروی هوافضا و نیروی دریایی سپاه پاسداران بود که با شلیک یک موشک بالستیک دوربرد از روی یک ناو جنگی با موفقیت انجام شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی تلویزیونی با برنامه سپاه پاسداران شبکه اول سیما، گفت: ما به عنوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پیشمرگ ملت بزرگ ایران و مصمم هستیم تا مقتدرانه با همه وجود از امنیت ملی منافع ملی و دستاورد‌های انقلاب اسلامی دفاع کنیم و در مقابل همه تهدیدات و مخاطرات با همه قدرت بایستیم و از شکل‌گیری معادلات جدید در حوزه امنیت ملی کشور مقتدرانه جلوگیری کنیم.

وی افزود: ما در مقابل هر توطئه و اقدام، حتماً عکس‌العمل‌های مناسب و سنگینی را نشان خواهیم داد و اقتدار، قدرت و اراده ما به اندازه شکست دادن هر ائتلافی از قدرت‌های بزرگ کاملا مهیا و در صحنه آماده است.

سرلشکر سلامی با اشاره به قدرت نیروی دریایی سپاه، تصریح کرد: قدرت دفاع و تهاجم دریایی ما با ورود انبوهی از پهپادها، موشک‌های کروز و حتی موشک‌های بالستیک نقطه‌زن با قابلیت هدف قرار دادن شناور‌های رزمی در دریا یک مجموعه بسیار پیچیده و در هم تنیده‌ای از توانمندی‌های به‌روز و پیشرفته و مدرن را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: در نیروی دریای سپاه ما چند دستاورد جدید داشتیم؛ اولین مسأله کار مشترک بین نیروی هوافضا و نیروی دریایی سپاه پاسداران بود که با شلیک یک موشک بالستیک دوربرد از روی یک ناو جنگی با موفقیت انجام گرفت و این دستاورد جدید؛ بردِ نفوذ و قدرت دریایی ما را تا هر نقطه دلخواه افزایش داده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران همچنین با اشاره به سایر توانمندی‌های نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: ناو‌های اقیانوس‌پیمای ما می‌توانند در هر نقطه‌ای از اقیانوس‌ها ظاهر شوند و طبیعتاً وقتی می‌توانیم از آن‌ها موشک شلیک کنیم، هیچ نقطه امنی برای قدرتی که بخواهد برای ما ناامنی ایجاد کند، وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار