کد خبر:۱۱۳۲۶۸۳
امام جمعه كرمان در جمع دانشجويان:

ارتقاء انسجام داخلی با افزایش مشارکت در انتخابات/رقابت تمام گرایش‌های سیاسی جدی است

امام جمعه کرمان ضمن اشاره به اهمیت مشارکت بالا در انتخابات، گفت: افزایش مشارکت در انتخابات، موجب ارتقاء انسجام داخلی می‌شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در ویژه برنامه رهیافت که با حضور فعالان دانشجویی در پژوهشکده آینده‌پژوهی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد، ضمن شنیدن نظرات و دیدگاه‌های دانشجویان در پاسخ به برخی موارد مطرح شده، با بیان اهمیت موضوع مشارکت بالا در انتخابات گفت: سهم دانشگاه در مجلس و همه انتخابات بالاترین سهم است؛ یعنی اگر از ۱۱ دوره نمایندگانی که به مجلس رفته‌اند معدل بگیریم می‌بینم که سهم دانشگاه ۸۰ درصد است و سهم بزرگی را دانشگاه دارد.

او با اشاره به نقش مهم دانشجویان و دانشگاهیان در عرصه انتخابات افزود: این مجلس با این روندی که پیش می‌رود ۸۵درصد آرایشش از دانشگاه است.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی تاکید کرد: افزایش مشارکت در انتخابات، موجب ارتقاء انسجام داخلی می‌شود.  

وی در مورد موضوع ترکیب جنسیتی نمایندگان نیز اظهار داشت: هیچ کجای مجلس نوشته نشده که سهم خانم‌ها یا آقایان مثل برخی رشته‌های دانشگاهی مثلا ۲۰ درصد باشد؛ بلکه هیچ قانونی وجود ندارد که سهم را محدود کند، اما خانم‌ها به دلایلی، کمتر خودشان را در معرض رای قرار می‌دهند و وارد عرصه نمی‌شوند.  

امام جمعه کرمان گفت: الان من خدمت شما با اطلاع کامل عرض می‌کنم که در تمام شهر‌ها تمام گرایش‌های سیاسی رقابتشان جدی است و از هر گرایشی چند نفر تایید صلاحیت شده اند.

امام جمعه کرمان درباره مسئله شفافیت نیز گفت: از دیدگاه خودم شفافیت امر درستی است، اما شعاری است که همه جا نمی‌توان آن را پیاده کرد.

وی اظهار داشت: شفافیت جایی خوب است، اما جا‌هایی که مسائل اصلی و مهم که موضع افراد روشن باشد، این‌ها باید تعریف شود.

شایان ذکر است این ویژه برنامه با مشارکت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار