کد خبر:۱۱۳۲۸۶۴

تازه‌ترین کتاب‌های انتشارات امیرکبیر در کتابفروشی‌ها

انتشارات امیرکبیر در بهمن ماه 1402 تعدادی از مهمترین عناوینش را تجدیدچاپ کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی، انتشارات امیرکبیر در بهمن ماه 1402 تعدادی از مهمترین عناوینش را تجدیدچاپ کرد.

«کمدی الهی»، مهمترین اثر دانته آلیگیری با ترجمه استاد شجاع‌الدین شفا به چاپ بیست و نهم رسید. چاپ یازدهم «ناطور دشت»، اولین و مهمترین اثر سلینجر با ترجمه احمد کریمی، این بار در شکل و شمایلی تازه منتشر شد. این کتاب در یونیفرم جدید انتشارات امیرکبیر برای رمان‌های بزرگ دنیا منتشر شده است. پیش از این نیز هفت جلد دیگر از مهمترین رمان‌های جهان مثل آناکارنینا، ابله، دانه زیر برف، قلعه مالویل و... در این یونیفرم منتشر شده بودند. سه جلدی «نگاهی به تاریخ جهان» که از مجموعه‌ای از نامه‌های نهرو، یکی از رهبران جنبش استقلال هند، خطاب به دخترش تشکیل و توسط استاد محمود تفضلی به فارسی ترجمله شده است نیز به چاپ بیست و پنجم رسید.

علاوه بر این، دو رمان دیگر نیز در ماهی که گذشت به تجدیدچاپ رسیدند. چاپ هفدهم «ریشه‌ها» اثر الکس هیلی با ترجمه علیرضا فرهمند منتشر شد و «زن نانوا» اثر مارسل پانیول با ترجمه محمد قاضی به چاپ چهارم رسید.

انتشارات امیرکبیر در روزهای پیش‌رو چاپ جدید رمان‌های مهم دیگری مثل «نان و شراب»، «برباد رفته»، «موبی دیک» و «مرشد و مارگاریتا» را نیز روانه بازار خواهد کرد. علاوه بر این‌ها «تاریخ بیداری ایرانیان» نیز پس از شش سال به زودی تجدیدچاپ و به کتابفروشی‌ها خواهد رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار