مقاومت آماده از بين بردن ببر كاغذي اسرائيل است
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از اورشليم پست، شيخ نبيل كائوك، مسئول امور جنوب لبنان حزب الله در میان جمعي از مردم در جنوب لبنان اعلام كرد: مقاومت آماده است و ما كوچكترين نگراني درباره تهديدات رژيم صهيونيستي نداريم.
وي ادامه داد: اين ببر كاغذي توسط مبارزان مقاومت كه قدرت خود را در جنگ 33 روزه به صهيونيست ها نشان دادند، از بين خواهد رفت.
مسئول امور جنوب لبنان اضافه كرد: استراتژي حزب الله كه مقاومت تا آزادي سرزمين هاي اشغالي از دست اشغالگران است، تاثيرگذاري و قدرت خود را به عالي ترين شكل نشان داده است.
وي برافراشته شدن پرچم حزب الله و ديگر گروههاي مقاومت مردمي در مقابل رژيم صهيونيستي را در بلندي هاي جولان، نوار غزه و مزارع شبعا از نشانه هاي پيروزي مقاومت بر اشغالگران اعلام كرد.
كائوك به رژيم صهيونيستي درباره ادامه اشغال ارضي اشغالي شعبا هشدار داد و گفت: اشغالگران شبعا تا آزاد كردن اراضي اشغالي روي آسايش نخواهند ديد.
وي رژيم صهيونيستي را رو به اضمحلال اعلام کرده و گفت: سابقه تاريخي اشغالگران نشان مي دهد كه ديپلماسي در برخورد با رژيم صهيونيستي جوابگو نيست .
لازم به ذکر است مقامات رژيم صهيونيستي اخيرا در يك پروژه به اصطلاح جنگ رواني، در تلاش براي تضعيف روحيه مقاومت بوده و از تخريب روستاهاي جنوب لبنان در صورت حمايت از حزب الله در جنگ بعدي مقاومت و اين رژيم خبر داده بودند./انتهای پیام/