آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۴۷۳

آیت‌الله جوادی‌آملی بر حضور گسترده مردم در انتخابات تاکید کرد

یکی از مراجع عظام تقلید بر حضور گسترده مردم درانتخابات تاکید کرد و گفت: باید در همه مناسبت‌ها و عناوینی که در استقلال مملکت، امنیت مملکت و بزرگی این مملکت دخیل هستند مانند انتخابات و غیر انتخابات، حضور فعال داشته باشیم.

به گزارش گروه خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله عبدالله جوادی‌آملی در دیدار جمعی از مسئولان شهرستان آمل، اظهار داشت: امروز همه ما موظفیم وحدت خود را حفظ کنیم، نه بیراهه برویم و نه راه کسی را ببندیم. ما هم امیدواریم ذات اقدس الهی، شهدای ما را با شهدای صدر اسلام محشور کند.

وی افزود: اول اینکه ما حق شناس و قدردان خون‌های پاک شهداء باشیم، دوم در همه مناسبت‌ها و عناوینی که در استقلال، امنیت و بزرگی مملکت، دخیل اند مثل انتخابات و غیر انتخابات حضور فعال داشته باشیم، سوم این نکته را بدانیم که ما مردان ایران، مردان بزرگی هستیم، شناسنامه داریم، تاریخ داریم، جغرافیا داریم؛ این وکلای ما، این مسئولین ما، باید بدانند که این گونه اداره کردن‌ها با گرانی و امثال ذلک، در شأن ملت ما نیست و نباید ملت این قدر رنج بکشند، ما آن قدرت داریم که بتوانیم خودمان را خوب اداره کنیم.

آیت الله جوادی آملی گفت: در همه مسائل اجتماعی ما باید به فکر استقلال، امنیت، عظمت و جلال و شکوه کشور باشیم و نبینیم که خدای ناکرده یک جهانی نسبت به دین و امثال ذلک بی مِهر است، برای اینکه شرف ما به وسیله همین‌ها است؛ حالا یکی از نمونه‌ها مسئله انتخابات است.

وی عنوان کرد: اگر همه مانند شهداء فکر کنند، نه بیراهه می‌روند و نه راه کسی را می‌بندند و نه کاری را که از آن‌ها بر نمی‌آید قبول می‌کنند و نه خدای ناکرده دست شان به جیب کسی می‌رود و نه به فکر اختلاس و این‌ها خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار