امروز مطالبه بحق براي دستگيري سران فتنه جدي‌تر شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۶۵
جنبش عدالتخواه دانشجويي:

امروز مطالبه بحق براي دستگيري سران فتنه جدي‌تر شده است

جنبش عدالتخواه دانشجويي با صدور بيانيه‌اي در خصوص وقايع اخير تاكيد كرده است: امروز مطالبه بحق برای دستگیری و مجازات سران فتنه جدی‌تر شده و جنبش دانشجویی تا زمانی که این خائنان در پیشگاه عدالت محاکمه و مجازات نشوند، خاموش نخواهد شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: جریان فتنه بعد از تلاش فراوان برای زنده نشان دادن خود یک بار دیگر ناکام مانده و دوباره برای آنها اثبات شد که در میان مردم جایگاهی ندارند و ملت ايران اندک ارزشی برای آنها قائل نیستند؛ آنچه که سران فتنه می خواستند تحقق نیافت، اما جسارت های عده ای فریب خورده و یا سرسپرده به اربابان آمریکایی شان که از رأفت نظام اسلامی سوءاستفاده کردند، سبب ساز سوءاستفاده منافقین شد و به موجب آن یکی از دانشجویان هموطنمان توسط عوامل منافقین به شهادت رسید.
 
در ادامه اين بيانيه تصريح شده است: جنبش عدالتخواه دانشجویی ضمن عرض تسلیت به خانواده این شهید و ملت عزیز ایران و محکوم کردن اعمال خائنانه سران فتنه، این خائنان به اسلام و وطن، از قوه قضائیه این سوال را دارد که تا کی اجازه می دهد سران فتنه بلندگوی استکبار جهانی باشند و هر از چند گاهی برای اثبات نوکری خود، بسترساز اتفاقاتی شوند که کام مردم را تلخ کند.
 
در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: به راستی ننگ و نفاق از این بیشتر چیست که اربابان آمریکایی فتنه و برخی عناصر خودفروخته خارج نشین از دیکتاتوری چون مبارک حمایت کنند و در داخل عده ای به نام دفاع از قیام مردمی و سرنگونی این دیکتاتور ها در روزی جدای از روز پیروزی ملت ایران و مصر راهپیمایی راه بیندازند و هتاکی کنند و مردم و جوانان انقلابی و مدافع امام راحل را به زیر لگدهای خود بگیرند؟ به راستی کدام یک دیکتاتوری است؛ اینکه عده ای قلیل در خیابان به کمک منافقین و با حمایت رسانه های غربی و با تحریک سران خائن فتنه در خیابان های تهران صف خود را از نظام و مردم جدا کرده و ساختارشکنی کنند و مقابل نظام اسلامی بایستند و یا اینکه جمعیت چند ده میلیونی در روز ۲۲ بهمن روز پیروزی ملت ایران و مصر در خیابان های تهران حاضر شوند؟ واضح است که دیکتاتور کسانی هستند که ابتدا به دنبال نادیده گرفتن رای میلیونی مردم بودند و پس از آن به دنبال انقلاب مخملی و سرنگونی نظام و ایستادن در مقابل رهبری! دیکتاتور کسانی هستند که با تکبر و غرور و متفرعنانه به دنبال پایمالي رای مردم و خون شهدا و تبدیل ایران به یکی از نوکران آمریکا مانند مصر و تونس در گذشته و اردن و یمن و الجزایر در هم اکنون هستند؟
 
بيانيه مذكور با تاكيد بر اينكه حقیقتا اگر هوشیاری مردم در نهم دی و ۲۲ بهمن ۸۸ نبود امروز باید سرنوشتی مانند مصر و تونس در گذشته و یمن و اردن و الجزایر و عربستان را شاهد می بودیم، مي افزايد: به راستی اگر سران فتنه و این عده ای قلیل اغتشاشگر خود را ملت ایران و طرفدار امام و انقلاب و مردم مصر نشان می دهند، چرا در روز ۲۲ بهمن در خیابان ها حاضر نشدند که موضع خود را نشان دهند و ملت کار را با آنها یکسره کنند؟
 
در بيانيه جنبش عدالتخواه دانشجويي تصريح شده است: امروز مطالبه بحق برای دستگیری و مجازات سران فتنه جدی تر شده و جنبش دانشجویی تا زمانی که این خائنان در پیشگاه عدالت محاکمه و مجازات نشوند خاموش نخواهد شد، بنابراين بهتر است مسئولان امر دست از محافظه‌کاری برداشته و با حرکتی انقلابی به کار این مزدوران خدانشناس پایان دهند و یک بار برای همیشه کشور را از لوث وجود آنها پاک کنند.
 
در ادامه اين بيانيه آمده است: مردم انقلابی ایران دیگر تحمل نفس کشیدن خیانتکاران را ندارند و اگر مسئولان نمی توانند، خود وارد عمل خواهند شد، اما چه کسی پاسخگوی خانواده داغدار این شهید خواهد بود؟ آیا کسی غیر از سران فتنه که بسترساز وقوع این چنین اقدامی بودند؟ چرا مسئولان امنیتی و قضایی در مقابل این خودفروختگان صبر می كنند؟ چرا با شمشیر عدالت به مواجهه با آنها نمی روند؟ این خواست مردم انقلابی و داغدیده کشورمان است که هر چه زودتر دست این مزدوران استکبار به دست عدالت سپرده شود و آنها به سزای اعمال خود برسند.
 
جنبش دانشجویی در پايان اين بيانيه با اشاره به اينكه با جدیت تمام این مسئله را پیگیری خواهد كرد، تاكيد كرده است: صبر ما دیگر لبریز شده است؛ حادثه دیروز اتمام حجتی بود برای جریان فتنه و دیگر جریان فتنه فرصتی برای ابراز وجود پیدا نخواهد کرد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار