آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۵۵۹۷

۹۰ کارچاق کن و شاهد دروغین در گلستان دستگیر شدند/ انهدام ۷ باند شاهدان پولی

رییس کل دادگستری استان گلستان از شناسایی و بازداشت بیش از ۹۰ کارچاق کن و شاهد حرفه‌ای طی یکسال با تلاش حفاظت و اطلاعات خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم عرصه بر کارچاق کن‌ها و شاهدان حرفه‌ای تنگ‌تر شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حیدر آسیابی در جمع رابطان حفاظت و اطلاعات دادگستری گلستان اظهار کرد: در برخورد با افرادی که با کارچاق کنی، ادعای نفوذ و مواردی از این دست، وجهه دستگاه قضایی را خدشه دار می‌کنند، هیچ اغماضی در کار نیست و با شدت برخورد می‌کنیم.


آسیابی از اجرای یکسری اقدامات ابتکاری حفاظتی و اطلاعاتی در استان خبر داد که انجام آن کار رصد، شناسایی و برخورد با این متخلفان را سریع‌تر و راحت‌تر می‌کند.


رییس کل دادگستری گلستان گفت: اقدام یک کارچاق کن و وکیل متخلف به پای دستگاه قضایی نوشته می‌شود و اگر به موقع دستگیر نشوند و اطلاع رسانی صورت نگیرد ممکن است به اعتماد عمومی درباره دستگاه قضایی آسیب بزند.


وی با بیان این که در بخش درون دستگاهی، گام اول ما صیانت و حفاظت از همکاران قضایی و اداری است افزود: با رصد و پایش، هشدار‌های لازم به موقع به کارکنان داده می‌شود تا در دام سودجویان گرفتار نشوند.


دادستان مرکز استان گلستان هم در این جلسه گفت: به همت همکاران ما در حفاظت و اطلاعات استان، در برخورد با کارچاق کن‌ها و شهود حرفه‌ای خوب عمل شده است و مجموعه این اقدامات نقش مهمی در سلامت دستگاه قضا دارد.


محمود اسپانلو با اشاره به شکل گیری ارتباط مستمر و هماهنگ دادستان‌ها با حفاظت و اطلاعات ارشد دادگستری در استان گفت: همین امر کار ما را در شناسایی متخلفان، کارچاق کن‌ها و شاهدان حرفه‌ای که آبروی دستگاه قضایی را خدشه دار می‌کنند، راحت‌تر کرده است.


مهدی رزاقی نژاد رئیس حفاظت و اطلاعات ارشد قوه قضاییه گلستان هم گفت: امسال با تلاش‌های شبانه روزی همکاران ما، بیش از ۹۰ کارچاق کن، وکیل و کارشناس متخلف شناسایی و دستگیر شدند.


وی افزود: یکی از اقدامات بزرگ و اثرگذار در تحقق عدالت قضایی، شناسایی ۷ شبکه از شاهدان حرفه‌ای بود که در ازای دریافت پول، شهادت دروغ می‌دادند..

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار