آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۷۶۱۹
مدیرعامل گهرزمین:

احداث کارخانه بازیابی آب گهر زمين ٨٠ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مدیرعامل گهرزمین با تاکید بر اینکه اين شركت ۱۸ درصد کنسانتره و ۲۷ درصد گندله کشور را تولید می‌کند گفت : احداث کارخانه بازیابی آب گهر زمين ٨٠ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو ، محمد محیاپور مدیرعامل گهرزمین با ارائۀ گزارشی از اقدامات انجام شده توسعه اي در این مجموعه صنعتي معدني گفت: معدن گهرزمین به عنوان اصلی‌ترین و پرپتانسیل‌ترین و خاص‌ترین معدن سنگ‌آهن با ذخیره‌ای بالغ بر ۶۴۰ میلیون تن، جزو بزرگترین معادن حال حاضر کشور به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه معدن گهرزمین از شرایط بسیار ایده‌ال و فوق‌العاده‌ای برخوردار است، افزود: شرایط امروز تولید محصولات به گونه‌ای است که لازم است زنجیرۀ کامل تولید محصولات را در این مجموعه داشته باشیم.

او اظهار كرد: بنابراین تکمیل زنجیرۀ تولید در مجموعۀ گهرزمین یکی از تصمیمات حائز اهمیت و مهمی است که اتخاذ شده است.

محیاپور با تاکید بر اینکه گهرزمین ۱۸ درصد کنسانتره و ۲۷ درصد گندله کشور را تولید می‌کند، گفت: بر همین اساس تولید ۱۰ میلیون تن سنگ‌آهن دانه‌بندی در سال مالی منتهی به۳۰ آذر امسال هدف‌گذاری شده بود که با همت و تلاش پرسنل این مجموعه توانستیم با افزایش ۱۱/۲۳ درصدی، رکورد ۱۱ میلیون و ۶۲ هزار و ۲۴۶ تن تولید این محصول را محقق کنیم.

وی در خصوص عملکرد سال مالی ۱۴۰۲ شرکت معدنی‌وصنعتی گهرزمین خاطرنشان کرد: کسب جایگاه نخست بازار فرابورس، افزایش ۲۴ درصدی درآمد عملیاتی در سال مالی ۱۴۰۲ نسبت به سال مالی ۱۴۰۱، افزایش ۱۴ درصدی استخراج سنگ‌آهن (کلوخه) نسبت به سال گذشته، افزایش تولید تمامی محصولات نسبت به سال گذشته و کسب ۲۳ رکورد تولید در سال مالی ۱۴۰۲، از اهم اقدامات انجام شده اين مجموعه در سالی که گذشت، بود.

وی در ادامه به طرح‌های توسعۀ شرکت گهرزمین اشاره کرد و گفت: احداث کارخانه احیاء مستقیم با پیشرفت فیزیکی ۵۱/۳ درصد، مطالعات اکتشافی در پهنۀ جبالبارز که در حال انجام عملیات حفاری و اكتشافات است و همچنین احداث کارخانه بازیابی آب با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد، ازجمله طرح‌های توسعۀ شرکت معدنی‌و صنعتی گهرزمین است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار