کد خبر:۱۱۳۷۶۳۸

کهگیلویه و بویراحمد استان برتر در زمینه آموزش امر به معروف و نهی از منکر

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:گزارش افراد متخلف از طریق نرم افزار (سو) به ما اعلام کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو،  حجت‌الاسلام حمزه پیشقدم، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: یکی از اقدامات خوبی که در ستاد‌های استان‌ها رخ داده برگزاری دوره‌های آموزشی فریضه است که در این حوزه استقبال مردم هم بسیار خوب بوده  است.

حجت الاسلام پیشقدم افزود:محتوای دوره‌های آموزشی امربه معروف متناسب با دوره کارشناسی است، یعنی مباحث دوره به گون‌های تنظیم شده که برای متوسط جامعه مفید باشد، درحقیقت این دوره برای افرادی دارای تحصیالت عالیه و افرادی که سطحشان پایین‌تر است، تنظیم نشده بلکه حد وسط را در نظر گرفته شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد:در حقیقت این دوره آموزشی یک بسته آموزشی کامل برای آمران به معروف  و ناهیان از منکر است تا تمام مواردی که باید برای برخورد با منکر و ترویج معروف نیاز است بدانند در این دوره‌ها آموزش ببیند.

حجت الاسلام پیشقدم تصریح کرد: در بحث آموزش چنانچه نیاز به مدرس یا تولید محتوا است دبیران اعالم کنند تا از ظرفیت حوزه‌های علمیه و تشکل‌های انقلابی استفاده کنیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد:کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها و همایش‌های منطقه‌ای کار خوبی بوده که توسط دبیران در ستاد‌های استانی انجام شده و باید برای ارتقای کیفیت آن تالش بیشتری شود.

حجت الاسلام پیشقدم گفت:حضور ستاد امر به معروف و نهی از منکر امسال در جشنواره فجر بسیار کار بزرگی بود و نشان داد امر به معروف در حوزه‌های فرهنگی نیز فعال است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:یکی از مهمترین اقداماتی که ستاد در آن ورود کرده و به طور جدی پیگیری می‌کند، مطالبه گری است. 

در قسمت مطالبه گری باید یک طرح هماهنگ امر به معروف و نهی از منکر یک سفارش و دستور الهی است که اقتضای زمان و مکان ندارد و اختصاصی هم نیست و به گونه‌ای برای اصلاح فرد و جامعه تعریف می‌شود یعنی اصلاح فرد منجر به جامعه سازی می‌شود.

حجت الا سلام پیشقدم عنوان کرد:ستاد امر به معروف و نهی از منکربنا بر رسالت ذاتی  در این زمینه  با توجه به اینکه این دستور و قانون الهی مردم می‌باشد و امران  وناهیان را جهت اجرای صحیح این دو فریضه مهم تربیت کند فلذا نیاز به تربیت و اشنا کردن افراد دارد و دوره‌های اموزشی در ستاد در راستای تبین و اشنایی و همچنین ترویج این فریضتین در حال برگزاری است که در دو سال متمادی استان ما رتبه برتر کشوری را دارد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد:دوم موضوع نظارت بر حاکمیت است که  با شیوه مطالبه گری در حال پیگیری است و موضوع مطالبه گری یک اصل و برنامه ویژه برای ستاد است.

ستاد امر به معروف و نهی از منکر تلاش کرده از طریق طراحی و اجرای نرم افزار «سو» نقش خود را به عنوان نهادی فرا قوه‌ای و واسط بین مردم و دستگاه‌های اداری ایفا کرده و با استفاده از این ساختار علاوه بر انجام وظایف قانونی، به بدنه نظارتی دستگاه‌ها نیز یاری رسانده و در مقابل آن‌ها نیز در راستای ایجاد شبکه‌ی پاسخگویی به مردم اقدام نمایند و مهمتر از همه بر اساس واقعیت‌های عینی، «امید» را در سطح جامعه ترویج کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار