کد خبر:۱۱۳۸۵۸۵

ممنوعیت استفاده از ربات هوش مصنوعی «کوپایلوت» برای کارکنان کنگره آمریکا

استفاده از ربات هوش مصنوعی شرکت مایکروسافت برای کارکنان کنگره آمریکا ممنوع شده‌است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، وبگاه آکسیوس گزارش داد کنگره ایالات متحده استفاده کارکنان از ربات هوش مصنوعی مایکروسافت را ممنوع کرده‌است.

مجلس نمایندگان آمریکا استفاده کارکنان کنگره از ربات کوپایلوت مایکروسافت را شدیدا ممنوع کرده‌است.بر اساس این گزارش، کاترین شیپندور، مدیر ارشد اجرایی مجلس، گفت: «برنامه کوپایلوت توسط دفتر امنیت سایبری به دلیل امکان تهدید نشت داده‌های کنگره به سرویس‌های ابری غیر تایید شده به عنوان خطر برای کاربران تلقی شده است.»
 
سخنگوی مایکروسافت به رویترز گفت: «ما می دانیم که کاربران دولتی الزامات امنیتی بالاتری برای داده ها دارند. به همین دلیل است که ما نقشه راه ابزارهای هوش مصنوعی مایکروسافت مانند کوپایلوت را اعلام کردیم که با الزامات امنیتی و انطباق دولت فدرال مطابقت دارد و قصد داریم اواخر امسال آن را ارائه کنیم.»
 
سیاستگذاران به دنبال خطرات در پذیرش هوش مصنوعی توسط آژانس فدرال و حریم خصوصی افراد و اطمینان از برخورد منصفانه بوده‌اند.سال گذشته، دو سناتور دموکرات و دو سناتور جمهوری‌خواه ایالات متحده قانونی را معرفی کردند که استفاده از هوش مصنوعی در انتخابات آینده آمریکا و به تصویر کشیدن نامزدها در تبلیغات سیاسی را ممنوع می‌کند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار