آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۸۷۳۴
دستاوردهای صنعت؛

ایران اولین تولید کننده دیگ بخار در خاورمیانه/ تولید پل‌های شناور برای اولین بار در شرکت ماشین‌سازی اراک+فیلم

جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی با اتکا به دانش متخصصان و زحمات شبانه روزی کارگران ایرانی قادر به ساخت ابزار آلات و ماشین آلات مختلف صنعتی و دفاعی شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو،شرکت ماشین سازی اراک با اتکا به دانش متخصصان خود و با زحمات شبانه روزی کارگران این شرکت اولین تولید کننده دیگ بخار در خاورمیانه و اولین تولیدکننده پل‌های شناور در کشور شده است که به انبوه سازی این محصولات خود است.

 

 

تولید پل‌های شناور برای اولین بار در شرکت ماشین‌سازی اراک

به گفته متخصصان این شرکت، از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ کار‌های مهندسی معکوس آن انجام شده است و الان به تولید انبوه رسیده است.این پل‌ها عرضشان ۸.۸۰ متر و طول ۶.۷۰ که در طول روی رودخانه‌ها و فضا‌هایی که شرایط بحرانی دارند به همدیگر وصل شده و نصب می‌شوند.

۱۰ دستگاه از این پل‌ها تحویل ارتش نیروی زمینی داده شده و ۱۰ دستگاه دیگر آماده تحویل است و ۵۴ سطح قرارداد دارند.
علاوه بر این سپاه و اگان‌های دیگر هم اعلام نیاز کردند. همچنین به طور معمول تا طول ۲۰۰ متر فضای پوشش رودخانه را به ما می‌دهد.

کد ویدیو



ماشین سازی اراک اولین تولید کننده دیگ بخار در خاورمیانه

این شرکت اولین و بزرگترین تولید کننده دیگ بخار در خاورمیانه است.  بیش از ۱۵ هزار دیگ بخار از این مجموعه در ایران و منطقه یدون هیچ حادثه‌ای در حال خدمت رسانی به صنعت است.

در صنایع نساجی، فولادی، غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و صادرات آن به کل منطقه از جمله آسیای میانه بوده و همچنین با سوریه و عراق در حال مذاکره هستیم.

برای صادرات به اردن نیز جهت انتقال تکنولوژی در حال مذاکره با این کشور هستیم. از یک تن تولید بخار تا ۵۵ تن تولید بخار در ساعت، با فشار قوی ظرفیت تولیدی ما است.
مجموعه ظرفیت تولید ماهانه ماشین سازی اراک در این محصول ۱۵ تا ۲۰ دستگاه است.

همچنین به گفته متخصصان این شرکت، هدفگذاری بیش از ۳۰۰ دستگاه را در دستور کار دارند تابتوانند پیک تولید را ثبت کنند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار