آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۴۵۳۶

نخستین «کارخانه نوآوری بیوتکنولوژی» کشور در پارک علم و فناوری استان مرکزی به بهره‌برداری رسید

اولین کارخانه نوآوری کشور در حوزه بیوتکنولوژی، با هدف کمک به فناوران و تکمیل زنجیره تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه در حوزه بیوتکنولوژی، در پارک علم و فناوری استان مرکزی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری استان مرکزی، در این مراسم که با حضور دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاون توسعه منابع استانداری مرکزی، جمعی از رؤسا و معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان و همچنین مسئولان پارک علم و فناوری استان برگزار شد، دکتر مرتضی غریبی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان گفت: این مجموعه با حمایت مالی صندوق پژوهش و فناوری استان به میزان ۲۵ میلیارد و پانصد میلیون ریال و با همکاری پارک علم و فناوری استان مرکزی به عنوان اولین کارخانه نوآوری کشور در حوزه بیوتکنولوژی در محل پارک، راه اندازی شده است.

بهره‌برداری نخستین کارخانه نوآوری بیوتکنولوژی کشور در پارک علم و فناوری استان مرکزی

وی اظهار داشت: این مجموعه با هدف کمک به فناوران و تکمیل زنجیره تجاری سازی ایده‌های فناورانه در حوزه بیوتکنولوژی راه‌اندازی شده است و این امکان را فراهم می‌نماید تا فناوران و صاحبان کسب و کار‌های نوپا در این حوزه بتوانند با استفاده از امکانات آن، امکان تولید محصول در مقیاس صنعتی را مورد ارزیابی و آزمایش قراد دهند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان مرکزی تصریح کرد: این مجموعه می‌تواند به عنوان مرکز تحقیق و توسعه کارخانه‌های حوزه بیوتکنولوژی مورد استفاده قرار گیرد و بازوی کمکی بسیار خوبی برای توسعه محصولات فناورانه در حوزه بیوتکنولوژی توسط کسب و کار‌های نوپا و دانش بنیان در اشل صنعتی محسوب شود.
دکتر غریبی گفت: پس از این مجموعه، راه‌اندازی کارخانه نوآوری دیگری نیز در حوزه صنایع شیمیایی در دست اقدام است و تاکنون زیرساخت‌های لازم برای ایجاد آن آماده شده است.
در ادامه این مراسم، دکتر نادرقلی ابراهیمی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: پارک علم و فناوری استان مرکزی از پارک‌های فعال در سطح کشور است که توانسته جایگاه خوبی را به خود اختصاص دهد.
وی بیان کرد: در مجموعه کشور پارک‌های علم و فناوری یکی از عناصر اصلی و مهم زیست بوم فناوری هستند که باید مورد توجه و حمایت‌های بیشتر و جدی تری قرار گیرند.
ابراهیمی، جایگاه علم و فناوری در استان مرکزی را فرصتی برای رشد و شکوفایی دانش، بینش و ایده‌های نخبگان در استان دانست، که می‌تواند یک فرصت استثنایی را در تبلور ایده‌ها در سطح کشور فراهم کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار