آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۸۸۷۱

نماهنگ "با هم مثل هم" در آستانه روز قدس منتشر شد

همزمان با قرار گرفتن در آستانه روز جهانی قدس، نماهنگ «با هم مثل هم» به خوانندگی حامد علیزاده منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «با هم مثل هم» نماهنگی در اعتراض به جنایت‌های رژیم اشغالگر قدس است. آهنگسازی این اثر را معین طیبی، تنظیم، میکس و مسترینگ را علی وانیار و تدوین این آهنگ را امیرمسعود میرهاشمی برعهده داشته‌اند. همچنین مدیرتولید این اثر حسین علیزاده است.
امسال و با گذشت 6 ماه از طوفان الاقصی، در آستانه روز قدس قرار داریم. در روزهای گذشته مردم جهان شاهد بودند که رژیم صهیونیستی در جنایتی تازه، با محاصره و حمله وحشیانه به بیمارستان شفاء موجب شهادتِ 400 فلسطینی شد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار