آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۹۹۲۴

دادِ دادستان کرمان در خصوص افزایش تصادفات نوروزی در استان کرمان!

دادستان کرمان با اشاره به اینکه افزایش مصدومین و آمار تلفات تصادفات استان نگران کننده است بر ضرورت رصد علل تصادفات استان توسط پلیس راهور و مدیران سایر دستگاه‌های مرتبط تأکید کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان در راستای صیانت از حقوق عامه و جلوگیری از ترک فعل مدیران از ضرورت رصد علل تصادفات استان خبر داد و بیان کرد: متأسفانه استان کرمان رتبه اول شدیدترین تصادفات در ایام تعطیلات نوروز ١۴٠٣ را به خود اختصاص داده و دستگاه‌های ذیربط باید موضوع حوادث جاده‌ای را جدی بگیرند و از تمام ظرفیت خود جهت کاهش آمار تصادفات جاده‌ای و شدت این حوادث استفاده نمایند. 

وی با بیان اینکه باید دید چرا قوانین اجرا نشده، موانع چیست و ظرفیت دستگاه‌های مختلف برای رفع این این مشکل چه مواردی‌اند عنوان کرد: بر اساس بررسی تصادفات روز‌های اخیر، شدیدترین تصادفات در تقاطع و محور‌های مواصلاتی استان به وقوع پیوسته و لازم است علل و ابعاد آن توسط پلیس راهور و کارشناسان بیمه مشخص و هماهنگی لازم در راستای اقداماتی از جمله اعمال نظارت دقیق بر رانندگان با حضور مستمر گشت‌های پلیس، آشکار سازی و نصب بنر‌های هشدار در نقاط مذکور توسط دستگاه‌های مرتبط انجام شود. 

وی با تأکید بر فرهنگ سازی در خصوص رانندگی ایمن تصریح کرد: استفاده از ظرفیت رسانه‌های جمعی در راستای انتشار مطالب مرتبط با کاهش تصادفات و ارتقای اطلاع رسانی در زمینه قوانین، انجام اقدامات فرهنگی توسط نهاد‌های فرهنگی، شهرداری، حضور مستمر نیرو‌های امدادرسان و اورژانس‌های جاده‌ای و خروج خودرو‌های فرسوده از چرخه استفاده به ویژه حضور موثر پلیس در میدان می‌توانند نقش مؤثری در کاهش تخلفات و حوادث داشته باشند.

او حفظ جان مردم را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: دادستانی به عنوان مدعی العموم و برای پیگیری حقوق عمومی و ترک فعل مدیران خواستار شناسایی کلیه عوامل مؤثر بر تصادفات و سوانح جاده‌ای درون شهری و برون شهری می‌باشد و لازم است دستگاه‌های متولی طبق برنامه‌ریزی صحیح و زمان‌بندی دقیق در جهت رفع نقاط حادثه خیز و سایر موانع منجر به حادثه اقدام نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار