از كتب بصيرت افزا، ارزشمند و موثر در عرصه جنگ نرم حمايت مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۱۳۷
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي:

از كتب بصيرت افزا، ارزشمند و موثر در عرصه جنگ نرم حمايت مي شود

وزير فرهنگ وارشاد اسلامي حمايت و پشتيباني از توليد و نشر كتب بصيرت افزا و ارزشمند در عرصه هاي مختلف بويژه تاليفات موثر در كارزار مقابله با جنگ نرم را از سياست و اولويت هاي اين وزارتخانه اعلام كرد.  
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، سيد محمد حسيني امروز در مراسم گشايش اولين نمايشگاه كتاب حوزه، با اشاره به وضعيت سياسي حاكم بر جهان امروز و برنامه ريزي هاي دشمن در قالب جنگ نرم، اظهار داشت: حوزه فرهنگ و نشر كتاب از بخش هاي محوري بصيرت افزايي در جامعه و مقابله با دشمن است و دولت دهم اقدامات جدي و مهمي در اين زمينه انجام داده كه تخصيص 10 ميليارد تومان اعتبار براي حمايت از تاليفات ارزشمند، از جمله اين اقدامات است.

به گفته حسيني در اجراي اين سياست تاكنون بيش از يكهزار و 100 عنوان كتاب مورد حمايت قرار گرفته كه 40 درصد از اين عناوين منتشر و به جامعه عرضه شده و مابقي نيز عرضه خواهد شد.

وزير فرهنگ وارشاد اسلامي روند فعاليت هاي اين وزارتخانه را در ابعاد مختلف فرهنگي خوب ارزيابي كرد و افزود: گرچه كاستي ها و نارساييها در جريان كار وجود داشته اما در مجموع فعاليت هاي اين بخش به لحاظ كمي و كيفي ارتقا يافته است.
 
حسيني همچنين در نظر گرفتن جنبه هاي مختلف اخلاقي ، معنوي، حس نوعدوستي ،ترويج عدالت وانصاف، اميدبخشي و نشاط آفريني را از ويژگي ها و شاخصه هاي كتب و تاليفات ارزشمند برشمرد.
 
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، كمك حوزه هاي علميه در باروري و غناي ارزشي ،فكري، اخلاقي و ديني كتب و تاليفات را بسيار موثر و مهم دانست و افزود: ما دست نياز به سوي حوزه هاي علميه و فضلاي محترم حوزه دراز مي كنيم.
 
حسيني در بخش ديگري از سخنان خود  كتاب هاي منتشر شده از ابتداي سال (1389) تاكنون را پنجاه و نه هزار 841 عنوان ذكر كرد و گفت: اين تعداد تا پايان سال جاري به بيش 60 هزار عنوان كتاب خواهد رسيد.
 
وي اضافه كرد:از مجموع كتب منتشره سال جاري ، 40 درصد با موضوع مسايل ديني است كه اين ميزان بعد از كتب ادبي بيشترين فراواني را به خود اختصاص داده است.
 
وي خاطر نشان كرد: در سال جاري در اجراي سياستهاي حمايتي ،بالغ بر 20 ميليارد تومان كتاب از ناشران خريداري شده كه يك سوم از اين مبلغ به خريد كتاب هاي ديني تعلق گرفته است./انتهاي پيام/
 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار