آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۳۲۸۸

دستور آماده باش به سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به سفارتخانه‌های این رژیم دستور آماده باش در مقابل موج اعتراضات مردمی در سرتاسر جهان را صادر کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه یدیعوت آحارانوت گزارش داد، یسرائیل کاتس وزیر خارجه اسرائیل طی دستور العملی که برای تمامی سفارتخانه‌ها در سرتاسر جهان ارسال شد از آن‌ها خواست برای شکل گیری موجی از اسرائیل ستیزی که او بر آن نام موج شدید یهودی ستیزی گذاشته، آماده شوند.

به نوشته این رسانه، این آمادگی در حالی انجام می‌شود که اسرائیل خود را برای صدور حکم دادگاه بین المللی کیفری بین المللی لاهه آماده می‌کند، حکمی که پیش بینی می‌شود در چارچوب آن دستور بازداشت شماری از مسئوین عالی رتبه اسرائیلی هم صادر شود.

یسرائیل کاتس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی هم به تمامی سفارتخانه‌های این رژیم صهیونیستی در سرتاسر جهان دستور داد خود را برای یک موج شدید ضد اسرائیلی آماده کنند، او مدعی شد این موج علیه رهبران سیاسی و فرماندهان ارتش اسرائیل و در حمایت از حماس، جریانی که ما در حال جنگ با آن هستیم، شکل خواهد گرفت.

در چارچوب این دستور العمل سطح امنیتی در موسسات یهودی در جهان نیز افزایش پیدا کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار