به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، کورش احمد یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در جریان بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در سال گذشته در استان کرمان بالغ بر ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپهای ماده ۱۶ سراسر استان نگهداری و اقدامات درمانی و بازپروری برای رهجویان صورت گرفت.
وی بیان داشت: متاسفانه زیرساختهای لازم برای توانمند سازی، حرفه آموزی و اشتغال زایی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد به گونهای که اطمینان حاصل شود که این افراد بازگشت مجددا به کمپ نداشته باشند.
احمدیوسفی با بیان این مطلب که در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، کمپهای ماده ۱۵ و ۱۶ مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: در زیرساختها و امکانات و تجهیزات سازمانهای متولی همکاری لازم نمیکنند و شوربختانه استان کرمان در بحث زیرساختهای کمپ ۱۶ جزء محرومترین استانهای کشور میباشد.
وی با بیان این مطلب که اعتیاد یک چالش اجتماعی در دنیا میباشد، ولی در کشور ما در صدر آسیبهای اجتماعی است گفت: متاسفانه در زندانها ۵۰ درصد بصورت مستقیم و ۲۰ درصد بصورت غیرمستقیم محکومین به حبس مربوط به جرائم مواد مخدر هستند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان تاکید کرد: بسیاری از معتادان به واسطه بیماری اعتیاد خود مرتکب جرم میشوند و در برخی موارد اعتیاد موجب ضربه زدن به سرمایههای اجتماعی شهر شده است که لازم است اقدامات قبل، حین و بعد از درمان مورد توجه قرار گیرد.