کد خبر:۱۱۴۴۸۰۳

کامستک، میزبان دهمین نشست تبادل علم و فناوری با موضوع «مواجهه با سالمندی در جهان اسلام»

دهمین نشست تبادل علم و فناوری در کشور‌های اسلامی (استپ)، خرداد ماه امسال به میزبانی کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک) در محل دفتر مرکزی آن کمیته در اسلام‌آباد پاکستان و با محوریت «سیاست‌های نوآورانه مامویت محور در مواجهه با سالمندی در جهان اسلام» برگزار خواهد شد.
کامستک، میزبان دهمین نشست تبادل علم و فناوری با موضوع «مواجهه با سالمندی در جهان اسلام»

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کامستک و بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) به طور مشترک، دهمین نشست استپ را از تاریخ ۱۵ تا ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۳ در اسلام‌آباد برگزار خواهند کرد. در دهمین دوره استپ که بر «سیاست‌های نوآورانه ماموریت‌محور در مواجهه با سالمندی در جهان اسلام» متمرکز است، ذینفعان این حوزه از سرتاسر جهان گرد هم می‌آیند تا ابعاد گوناگون زندگی سالمندی را در جهان اسلام بررسی کنند.


در طول سه روز برگزاری دهمین دوره استپ، پنل‌هایی در حوزه‌های علم، فناوری و سیاست‌گذاری، سخنرانی‌های کلیدی و میزگرد‌هایی با موضوعات «مسائل سالمندی در جهان اسلام»، «پیاده‌سازی سیاست‌های نوآورانه ماموریت‌محور در مواجهه با سالمندی در جهان اسلام»، «روایت‌های موفقیت‌های به دست آمده در مواجهه با سالمندی در سراسر جهان»، «روند‌های علم و فناوری در مواجهه با سالمندی»، «دستاورد‌های علمی و فناورانه در مواجهه با سالمندی» برگزار خواهد شد.


گفتنی است که در استپ دهم، چهر‌ه‌های علمی برجسته‌ای از کشور‌های ایران، پاکستان، ترکیه، مالزی، ژاپن، انگلیس، فرانسه، هلند، نپال و تونس به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوع نشست خواهند پرداخت.


تاکنون نُه دوره نشست استپ برگزار شده است که اولین دوره این نشست‌ها در سال ۱۳۹۴ همزمان با نخستین دوره جایزه مصطفی (ص) در تهران و آخرین دوره آن در سال ۱۴۰۲ همزمان با پنجمین دوره جایزه مصطفی (ص) در اصفهان، تبریز، لرستان و تهران برگزار شد. در نُه دوره گذشته علاوه بر دانشگاه‌ها و مراکز علمی ایران، مرکز بین‌المللی تحقیقات علوم زیستی و شیمی در دانشگاه کراچی پاکستان، دانشگاه سلطان قابوس عمان و دانشگاه یو پی ام مالزی، میزبان این نشست‌ها بوده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار