به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو،، مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون درخانه ملت در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب با بیان اینکه اعتبارات خوبی برای فرهنگ سازی و توجه بیشتر به کتاب و کتابخوانی در بودجه سال آینده پیشبینی شده است، گفت: این رقم حدود یک درصد از بودجه سازمانها و نهادهای دولتی را شامل میشود. در برنامه هفتم توسعه هم تلاش کردیم سهم قابل توجهی را به بحث کتاب و کتابخوانی اختصاص دهیم.
یوسفی با بیان اینکه همه مسئولان بر اهمیت کتاب واقفند، گفت: ما اعتقاد داریم که هزینه در بحث فرهنگ و بهویژه کتاب سرمایهگذاری سودمند برای تقویت جامعه است. جامعهای موفق است که کتاب و کتابخوانی از سنین کودکی و مطالعه دقیق از منابع صحیح، محور دانش و آگاهی باشد. دانش و آگاهی برآمده از فضای مجازی، عمیق و دقیق نیست و کارآیی ندارد، اما آگاهی و دانش و ساختن بر محور مطالعه و کتاب شکل میگیرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تقدیر از انتخاب شعار «بخوانیم و بسازیم» که برای نمایشگاه کتاب امسال نامگذاری شده، گفت: خواندن و دانستن محور و مقدمه ساختن است و به همین دلیل باید همواره بر اهمیت کتاب و کتابخوانی تاکید کنیم.
به گفته او، آن چیزی که بسیار اهمیت دارد کتاب است و بدون کتاب، دانایی و سازندگی اتفاق نمیافتد. به همین خاطر شعار امسال جذابیت خوبی دارد. یوسفی با اشاره به برنامههای متنوع نمایشگاه کتاب گفت: برنامههای رونمایی و نشستهای خوبی با حضور فرهیختگان و صاحبنظران و با تنوع فکری و سلیقههای گوناگون در حال برگزاری است که با استقبال خوبی مواجه شدهاند.
این نماینده مردم در خانه ملت با تاکید بر فعالیت ناشران در حوزههای تخصصی ادامه داد: یکی از موضوعهای مهم در بحث کتاب حرکت به سمت تخصصی شدن کتابها و ناشران است. مخاطبان زمانی که با آثاری مواجه میشوند که اطلاعات کافی ندارند، تمایلی به تهیه کتابها ندارند. از طرف دیگر این آشنایی و تبلیغ باید در طول سال و با برگزاری نشستها و برنامههای مستمر اتفاق بیفتد و یکباره امکانپذیر نیست.
سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار میشود.