محمد وحیدی، نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجوگفت : افزایش تعطیلات به معنای تعطیلی خدمات و فرایندها نیست، بلکه هدف از آن ارتقای بهرهوری از طریق افزایش اوقات فراغت و پویایی جامعه است. تحقیقات نشان داده که افزایش ساعات کار لزوماً به معنای افزایش تولید نیست.
وی افزود : با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه، میتوانیم ارتباطات خود با مجموعه کشورهای اسلامی و حوزه اکو و حوزه خاورمیانه یا کشورهای همسایه را، در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی تسهیل کنیم. این امر به نفع جهش تولید و ارتقای جایگاه اقتصادی کشور خواهد بود.
وحیدی اظهار داشت : در بخش آموزش عالی، میتوان از این فرصت برای ساماندهی برنامههای درسی و استفاده بهتر دانشجویان از اوقات فراغت استفاده کرد.
وی افزود: تغییر ساعات کار بدون تغییر در حقوق و مزایا، تبعیض ایجاد میکند. باید ساعت کار را به طور ثابت برای همه افراد تعیین کرد و به دنبال راههایی برای افزایش بهرهوری در آن ساعات بود.
وحیدی ابرازداشت : از نظر شرعی منعی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد و در صورت وجود ایراد، اعضای شورای نگهبان استدلال قطعی را اعلام خواهند کرد تا اصلاحات انجام شود.
وی افزود: این طرح در حال حاضر در مجلس در حال بررسی است و امیدواریم با رویکردی مثبت، به تصویب برسد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : سیستمهای پولی و مالی و بانکی نیز میتوانند از این تعطیلات استفاده کنند. باید در این خصوص بررسیهای لازم انجام شود و در صورت نیاز، ساعات کاری این بخشها نیز متناسب با تعطیلی جدید تنظیم شود.