به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ محمد سراج منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم در برنامه «بهارستان دوازدهم» گفت: برای اینکه مجلس کارآمد باشد ضرورت دارد افرادی که میخواهند وارد این صحنه شوند یک جایی مورد تایید صلاحیت حرفهای قرار بگیرند.
وی افزود: این تایید صلاحیت حرفهای نیاز به مرکز آموزش علمی کاربردی نیاز دارد.
سراج اظهار داشت: کسی که میخواهد وارد مجلس شود باید حداقل یک شرط بگذاریم که یک آموزش علمی کاربردی مرتبط با تدوین قانون و قانون نویسی و قانونگذاری بگذراند.
منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم در برنامه «بهارستان دوازدهم گفت: اینکه پلتفرم خارجی بخواهد داخل ایران بیاید و بستر خود را پهن کنید، ولی تحت نظارت ما نباشد و تحت قوانین ما عمل نکند عاقلانه است که نباید این را بپذیریم.
وی افزود: فیلترینگ فعلی به اهداف خود دست نیافته است.
سراج اظهار داشت: اگر قانونا یک پلتفرمی نباید فعال باشد برای همه باید منع باشد. یا قانون ما ضعیف است یا قانون ما غیرقابل اجراست.
وی افزود: باید یک مرجع مشخص تصمیم گیری و سیاستگذاری برای فضای مجازی وجود داشته باشد که بتواند از نظر فنی دسترسیها را برای سنین مختلف تعریف کند.
سراج ابراز داشت: فرد باید بداند با لباس خواب و راحتی نمیتواند به خیابان بیاید؛ این طبیعی است و باید سامان بگیرد. جامعه حرمت دارد نباید حرمت جامعه شکسته شود.
وی افزود: بخشی از این عدم رعایتها از روی بی اطلاعی است و بخشی از روی برنامه و عناد است و صدا و سیما، آموزش و پرورش و دانشگاهها در این حوزه کم کاری کرده اند.
سراج اظهار داشت: باید در این حوزه کار اقناعی، فرهنگی و اعتقادی کرد. اگر جوانی بیرون میآید و فکر میکند اگر زیباییهای خود را بیرون بدهد ارزش است ما خطا کردیم او بی اعتقاد نیست.
وی افزود: اینکه میبینیم متناسب با توقعات، مشارکت مردم بالا نبود برای این است که مردم از رفتار منتخبان خود و بازخورد آن راضی نیستند.
سراج افزود: گفتار و عملکرد و رفتار نمایندگان باید شفاف باشد و مردم آن را لمس و حس کنند.
منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم در برنامه «بهارستان دوازدهم» تاکید کرد: خواهش میکنم منتخبین مجلس دوازدهم به مردم فکر کنند و برای حل مشکلات مردم وقت و انرژی بگذارند.