آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۷۱۰۹
فرمانده سپاه ثارالله کرمان:

یکی از وظایف روابط عمومی‌ها امید آفرینی است

سردار نظری با اشاره به رسالت خطیر روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی در عصر حاضر گفت: یکی از وظایف روابط عمومی‌ها امید آفرینی است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو سردار محمد علی نظری فرمانده سپاه ثارالله کرمان در همایش بر مدار امید که با حضور روابط عمومی‌ها و اصحاب رسانه در سالن میثاق برگزار شد، ضمن قدردانی از اهالی رسانه گفت: سپاه امروز نقطه توجه دشمن است و باید خبر‌های سپاه به همه دنیا مخابره شود. 

وی اظهار کرد: در این عملیات با اطلاع رسانی به موقع روابط عمومی سپاه، نقشه دشمن، نقشه بر آب شد. 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد: می‌توان ضریب دادن به دستگاه را با کمک روابط عمومی چند برابر کرد، روابط عمومی‌ها وظیفه سنگینی در ارتباط با مسائل درون سازمانی و بیرون سازمانی دارند. 

وی تصریح کرد: اگر ارتباط خوب برقرار شود موجب شکوفایی سازمان یا نهاد شده و اگر ارتباط بد باشد باعث یاس می‌شود. 
 

سردار نظری به عنوان همایش اشاره کرد و گفت: روابط عمومی‌ها وظیفه شان این است که امید آفرینی را گسترشذداده و به کمک دستگاه‌های اجرایی آمده و مشکلات مردم را حل کنند. 

وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی و قرارگاه مرد میدان اشاره کرد و گفت: این اقدامات در قرارگاه امام حسن (ع) پایلوت شد و به ۵۰۰ روستا آبرسانی انجام شد.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه کشوری ابر قدرت است که تسلط بر اذهان داشته باشد افزود: با کار رسانه‌ای، نقشه دشمن نقش بر آب شده است. 

سردار نظری گفت: شعار امسال روابط عمومی ها، توسعه فناوری‌های هوشمند و دیجیتال برای مقابله با دشمن و ارائه خدمات به مردم است تا امید آفرینی را هر چه بیشتر انجام بدهیم. 

‌وی افزود: ضعف در اطلاع رسانی و ارتباطات موجب می‌شود یک کشور و نهاد به اهداف خود نرسد؛ روابط عمومی و رسانه یکی از ارکان به هدف رسیدن یک نظام هستند. 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان خطاب به روابط عمومی‌ها گفت: شما در خط مقدم هستید و در عرصه جهاد تبیین می‌جنگید؛ با انگیزه قوی کار کنید؛ با اخلاق و منش شهدای رسانه کار کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار