دبیرکل کنگره عرب: طوفان الاقصی به گسترش اسرائیل پایان داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۹۸۲۵

دبیرکل کنگره عرب: طوفان الاقصی به گسترش اسرائیل پایان داد

حمدین صباحی، دبیرکل کنگره عرب اعلام کرد که با طوفان الاقصی دوران گسترش اسرائیل پایان یافت و ملت فلسطین توانایی پیروزی در این جنگ را دارد.
دبیرکل کنگره عرب: طوفان الاقصی به گسترش اسرائیل پایان داد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجم، حمدین صباحی، دبیرکل کنگره ملی عرب گفت که ۸ ماه از «طوفان الاقصی» می‌گذرد و این نشان می‌دهد که ملت فلسطین توانایی پیروزی را دارد.

دبیرکل کنگره ملی عرب افزود: ما پیروز شدیم و مهمترین چیز حفظ این پیروزی است. وی به ملت فسطین درود فرستاد که در رویارویی و مقاومت افسانه می‌آفرینند.

دبیرکل کنگره ملی عرب در ادامه گفت: طوفان الاقصی مهمترین پیروزی در تاریخ ملت ماست و با آن دوران گسترش اسرائیل به پایان رسید.

حمدین صباحی خاطرنشان کرد، کسانی که این پیروزی را به وجود آوردند، ملت فلسطین، همه گروه‌های مقاومت، گروه‌های محور مقاومت و ایران پشتیبان مقاومت هستند.

دبیرکل کنگره ملی عرب اظهار داشت: هرکس از آزادی فلسطین با رویکرد مقاومت حمایت کند، با ماست و درود بر همه کسانی که در کنار فلسطین ایستادند، از جمله دانشجویان و مردم در سراسر قاره ها.

پربازدیدترین آخرین اخبار