آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۱۱۵۷

هشداردانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص بروز بیماری تب دانگی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت نگران کننده بیماری تب دانگی در استان‌های همجوار هشدار داد و تاکید کرد: از مردم می‌خواهیم که در صورت بروز علایمی همانند تب شدید، سردرد، درد مفاصل، افت فشار خون، خونریزی‌های زیر پوستی، لکه‌های پوستی، خونریزی خفیف بینی و لثه‌ها سریعا به پزشک مراجعه نمایند.

 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سعید جاودان سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمدبیان کرد: که تب دانگی یک بیماری ویروسی است که از طریق پشه آئدس که در فاضلاب‌های رها شده، محل دپو زباله، مناطق مرطوب، محل‌هایی که لاستیک‌های فرسوده رها شده اند، تخمک گذاری و تکثیر گردیده و بوسیله نیش پشه آئدس وارد بدن انسان می‌شود و ظرف مدت یک هفته علایم آن بروز می‌کند.

جاودان سیرت از دو مورد فوتی در استان فارس به علت ابتلا به تب دانگی خبر داد و از مردم خواست در صورت داشتن علایم یاد شده خصوصا بعد از مسافرت به استان‌های همجوار به پزشک مراجعه نمایند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با درمان این بیماری با تاکید بر اینکه درمان این بیماری همانند سایر بیماری‌های ویروسی حمایتی است، راه انتقال این بیماری را صرفا نیش پشه آئدس دانسته و بیان داشت: این بیماری از طریق تنفسی منتقل نمی‌شود.

جاودان سیرت در ادامه گفت: خوشبختانه تا کنون موردی در استان مشاهده نشده و آموزش‌های لازم به پرسنل حوزه سلامت در رابطه با چگونگی برخورد با موارد احتمالی داده شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد مهمترین راهکار پیشگیری از ابتلا به این بیماری را رعایت بهداشت محیط عنوان نمود و از مردم خواست نسبت به رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط بیش از پیش کوشا باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار