آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۳۶۸۶

چهار حوزه نقش آفرینی بسیج دانشجویی یزد در ایام انتخابات

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد گفت: بسیج دانشجویی در دانشگاه با برگزاری مناظرات و جلسات سیاسی در صحن دانشگاه‌ها، خوابگاه و در حوزه جامعه نیز با برگزاری تریبون‌های آزاد و تخاطب رو در رو با مخاطبان به بحث و گفتگو می‌نشیند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، اکبر عابدی مسئول بسیج دانشجویی استان یزد در نشست مشترک با مسئولین قشر و اعضای بسیج اساتید استان یزد گفت: سیاست گذاری بسیج دانشجویی بر حضور فراگیر دانشجویان، گسترش و توسعه مخاطب، کار جدی و عمیق با محوریت حل مسئله در دانشگاه‌ها تعیین گردیده است.

وی افزود: برای تحقق این سیاست‌ها قطعا هم افزایی بسیج دانشجویی و اساتید اجتناب ناپذیر است.

عابدی بیان کرد: رهبر انقلاب در ترسیم فضای جنگ شناختی و جنگ نرم دانشجویان را افسران جنگ نرم معرفی کردند، ایشان همچنین فرماندهان این جنگ را اساتید می‌دانند که این تاکیدات وظیفه ما را دو چندان می‌کند.

وی گفت: اکنون که هر دو قشر بسیج دانشجو و اساتید در محیط دانشگاه کار می‌کنند می‌بایست به نحو احسن با یکدیگر همکاری داشته و به فعالیت‌های هم ضریب بدهند، بسیج دانشجویی در این زمینه کاملا اعلام آمادگی می‌کند و همه تلاش خود را برای بهبود این ارتباط می‌کند.

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد تاکید کرد: اعتقاد بنده این است که دانشگاه موتور پیشران جامعه بوده و موتور پیشران دانشگاه بسیج است.

وی با تشریح نقش آفرینی بسیج دانشجویی در راستای افزایش مشارکت در انتخابات در ۴ حوزه اصلی گفت: بسیج دانشجویی در دانشگاه با برگزاری مناظرات و جلسات سیاسی در صحن دانشگاه‌ها و خوابگاه به فعالیت می‌پردازد، در حوزه جامعه نیز با برگزاری تریبون‌های آزاد و تخاطب رو در رو با مخاطبان به بحث و گفتگو می‌نشیند.

عابدی عنوان کرد: با توجه به گسترش استفاده از فضای مجازی، شبکه سازی در این فضا و انتشار گسترده محتوا نیز یکی از حوزه‌های فعالیت بسیج دانشجویی است.

وی گفت: در لایه نخبگانی نیز که نیازمند همراهی بسیج اساتید است، برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی و میزگرد‌های انتخاباتی در دستور کار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار