کد خبر:۱۱۶۰۳۲۸
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی راه اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی از اخذ موافقت برای تأسیس دانشکده داروسازی در این دانشگاه و توسعه زیرساخت‌های علمی در استان خبر داد.

جواد شاهین‌فر،رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار دانشجو اظهار کرد: تأسیس دانشکده داروسازی گامی بلند در راستای توسعه زیرساخت‌های علمی و پژوهشی استان محسوب می‌شود که زمینه تأسیس شرکت‌های داروسازی و اشتغالزایی در آینده را نیز فراهم خواهد کرد.

وی تصریح کرد: برای کسب مجوز دانشکده داروسازی پیگیری‌های زیادی انجام شد و اکنون با تحقق این مهم، دستیابی به اهداف متعالی حوزه سلامت و مسیر پیشرفت برای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و همچنین پیوستن به جمع دانشگاه‌های تیپ ۲ کشور، هموارتر شده است.

وی بر تکمیل حلقه‌های توسعه در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تأکید کرد و با اشاره به راه‌اندازی دو رشته کارشناسی ارشد جدید در دانشگاه گفت: در رشته‌های پرستاری داخلی جراحی و مشاوره در مامایی طی سال تحصیلی آتی، برای نخستین‌بار دانشجو جذب خواهیم کرد.

شاهین‌فر با بیان اینکه افزایش رشته‌های تحصیلات تکمیلی گامی جدی در راستای ارتقای دانشگاه است، عنوان کرد: طی دو سال اخیر مجوز جذب دانشجو رشته‌های تخصص داخلی، تخصص جراحی عمومی، ارشد پرستاری مراقبت ویژه، ارشد داخلی جراحی، ارشد آموزش بهداشت، ارشد مشاوره در مامایی و کارشناسی مامایی اخذ شد.

وی با اشاره به اینکه بعد از اخذ مجوز دانشکده پیراپزشکی، دانشکده داروسازی دومین دانشکده است که در سال جاری مجوز آن اخذ شد، افزود: این دانشگاه اکنون دارای ۶ دانشکده شامل پزشکی، پیراپزشکی، دندانپزشکی، بهداشت، پرستاری، دانشکده شیروان و یک مرکز فوریت‌های پزشکی مانه و سملقان بوده که بیش از ۲ هزار دانشجو را در خود جای داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: فعالیت ۱۰۲ عضو هیئت علمی در گروه‌های علوم پایه و ۱۱۱ عضو هیات علمی در بخش بالینی که ۲ نفر از ایشان جزو ۲ درصد دانشمند برتر جهان نیز قرار گرفته اند، بار علمی دانشگاه را ارتقا داده و در راستای افزایش کارایی دانشگاه قدم برمی‌دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار