کد خبر:۱۱۶۰۶۳۹
تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با دانشجو:

رکود سینمای اجتماعی به دلیل ضعف در سوژه‌یابی و فیلمنامه است

سید ضیاء هاشمی با بیان اینکه رکود سینمای اجتماعی دلایل فراوانی دارد، اظهار داشت از عوامل آن، انتخاب سوژه‌های نامناسب توسط سینماگران و عدم ارائه فیلمنامه‌ خوب است.

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو-علی حامدین، سید ضیاء هاشمی؛ تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با دانشجو در مورد علت رکودی که به تازگی بر سینمای اجتماعی حاکم شده است گفت: این رکود دلایل فراوانی دارد. اول اینکه اخیرا سوژه‌های خوبی توسط سینماگران انتخاب نشده است، فیلمنامه‌های خوبی به پروانه ساخت ارائه نشده  و من حداقل شاهد بخشی از آن بوده‌ام. به همین دلیل اگر کارهایی ارائه می‌شد نیز فیلمنامه‌ها دارای مشکل. این رکود در زمینه مضامین اجتماعی پدید آمد. البته باید گفت کمدی‌های اجتماعی هم تولید خوبی داشتند و هم از رونقی مناسب برخوردار بودند. بنابراین همه این اتفاقات به سینماگران خود ما باز می‌گردد. 

وی  با بیان اینکه موضوعات بسیاری وجود دارد که فیلمسازان کشور به آن‌ها نپرداخته و تقصیر را به گردن پروانه ساخت انداخته‌اند، تصریح کرد: البته بعضی از فیلمنامه‌ها مناسب بوده‌اند اما متاسفانه درک درستی از آن‌ها صورت نگرفته است. من اخیرا شاهد بودم که فیلمنامه‌های بسیار خوبی تصویب شدند اما به دلیل مسائلی چون بودجه، همچنان ساخته نشده‌اند.

این تهیه‌کننده خاطرنشان کرد: در تمام دنیا، استقبال از آثار کمدی نسبت سایر ژانرها بیشتر است. در کشور ترکیه فیلمی وجود دارد به نام «رجب»؛ این اثر یک فیلم کمدی احمقانه است که چندین قسمت از آن ساخته شده است اما فروش بسیاری دارد.  مردم جهان کمدی را دوست دارند اما مردم ما به دلیل روحیاتشان از آن استقبال بیشتری می‌کنند.

هاشمی در پایان با بیان اینکه نمی‌توانیم بگوییم سینمای کمدی ما به سمت ابتذال حرکت می‌کند، اظهار داشت: درست است که آثاری که اخیرا تولید شده‌اند نسبت به گذشته حالتی سخیف‌تر یا سطحی‌تر پیدا کرده‌اند، اما اطلاق کلمه «ابتذال» به سینمای جمهوری اسلامی صحیح نیست.

پربازدیدترین آخرین اخبار