کد خبر:۱۱۶۱۴۱۸
همزمان با پخش قسمت دهم؛

«پینک فلوید و فلسفه» سوژه «امتداد» شد

جدیدترین قسمت از برنامه تلویزیونی «امتداد» امروز ۵ مردادماه روی آنتن شبکه چهار می‌رود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دهمین قسمت از برنامه گفتگومحور «امتداد»، محصول مرکز سیمرغ، به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهدی انصاری، امروز ۵ مردادماه ساعت ۱۶ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.
این برنامه به سردبیری سیدعرفان حسینی در جدیدترین روایت خود به موضوع «پینک فلوید و فلسفه»؛ می‌پردازد.
در توضیح این قسمت آمده است: «شکستن ساختارها، از فرم‌های موسیقی گرفته تا ارزش‌های فردی و اجتماعی، امتدادی از پست مدرنیسم تا گروه پینک فلوید. این قسمت از برنامه امتداد به یک سبک موسیقی خاص و گروهی خاص‌تر می‌پردازد.»
برنامه تلویزیونی «امتداد» به میزبانی رامین پورمند که با نگاهی کلی به اندیشه‌های غرب و شرق، به بررسی اندیشه‌ای و فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه می‌پردازد، در ۲۶ قسمت ۵۵ دقیقه تولید شده است و هر هفته جمعه‌ها ساعت ۱۶ روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود. همچنین تکرار این برنامه شنبه ساعت ۱۷ و چهارشنبه ساعت ۹ خواهد بود..

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار